Resor till Walnut Grove

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Walnut Grove med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Walnut Grove

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Walnut Grove
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Walnut Grove

När tiden är inne att lämna vardagen bakom dig och förlora dig själv i nya saker, kan en tur till Walnut Grove vara precis det du behöver. Med hjälp av MrJet får du de bästa priserna på flyg och hotell till Walnut Grove.

När du ordnar både flyg och hotellrum med oss har du mer pengar kvar i plånboken.

Föredrar du frukost vid poolen och middag på takterrassen? Inga problem. Med över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 boenden världen över att välja mellan, kan vad som helst hända.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig vara rädd för att gå miste om något bättre. Boka en paketresa genom MrJet idag och om du råkar hitta ett erbjudande som är billigare än vårt inom en 48-timmarsperiod, så matchar vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Tillfället är perfekt att börja checka av listan över drömresor. Oavsett om du drömmer om en frysande bergstopp eller varma stränder ser vi till att du kan komma dit. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Walnut Grove

Under din resa till Walnut Grove kan du uppleva hela Sydvästra Minnesota och dess fantastiska sjöar och prärier.

Walnut Grove ligger ungefär 1 650 km väster om Washington, som är landets huvudstad.

Du behöver inte åka bil länge för att komma ut ur stan. Bara 25 km bort från Walnut Grove ligger Lake Shetek State Park, en av regionens mest rekommenderade naturattraktioner. Och missa inte heller Camden State Park, 35 km bort, om du har tid över.

Gör en utflykt till Laura Ingalls Wilder Museum under ditt besök i Walnut Grove. Här får du lära dig mer om traktens sprudlande kulturliv.

Har du lust att se nya platser? Då ska du planera in en dag i Currie, 20 km från Walnut Grove, och Marshall, 30 km bort. Du kan hitta intressanta sevärdheter i båda städerna. Vad sägs om Painted Prairie Vineyard och End-O-Line Railroad Park and Museum i Currie och Marshall Golf Club och Lyon County Museum i Marshall?

Aktiviteter som skridskoåkning och terrängcykling gör det roligt att ta sig ut och upptäcka området.

En semester i Walnut Grove nära vattnet är en utmärkt chans att prova på massvis av vattensporter och aktiviteter. Till exempel kan du testa kanotpaddling eller båtturer.

Om barnen är sugna på att leka i snön kan ni prova på skidåkning. Annars är längskidåkning en annan bra aktivitet om ni vill ge er på något annat.

Om du överväger att resa till Walnut Grove i juli kommer du säkert att vilja vara här den 4 juli för USA:s självständighetsdag. Det finns alltid förväntan i luften under nationaldagen.

Med lite enkelt förberedelsearbete bör det inte vara så svårt att köra till Redwood Falls Municipal, som är den närmast belägna flygplatsen. Den ligger cirka 45 km nordöst om de centrala delarna av Walnut Grove.