Resor till Waipukurau

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Waipukurau med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Waipukurau

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Waipukurau
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Waipukurau

Vi tror att varje resande är unik och du är definitivt inget undantag från regeln. Låt MrJet bygga den bästa semestern med flyg och hotell till Waipukurau för dig idag.

Med oss kan du spara pengar om du bokar både flyg och boende samtidigt.

Skapa den perfekta semestern när du väljer bland våra många partnerflygbolag och över 500 000 hotell världen över.

Med vår prisgaranti behöver du inte tveka! Om du hittar ett bättre paketerbjudande inom 48 timmar efter att du har bokat genom oss, så garanterar vi att vi matchar det och ger dig tillbaka skillnaden.

Packa resväskan. Det är dags att åka! Från oändlig öken till bergstoppar och alla strandnära paradis däremellan - vi hjälper dig att hitta äventyraren inom dig. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Waipukurau

Välkommen till Waipukurau! En resa till Waipukurau tar dig till regionen Hawke's Bay och har gott om överraskningar som ligger och väntar.

Waipukurau ligger 210 km nordöst om huvudstaden Wellington.

Njut av vågorna och det vackra kustlandskapet vid Napier Beach och Ocean Beach.

Njut av naturen kring Te Mata Peak, 45 km från Waipukurau. Och gillar du naturområden ska du inte heller missa Mohi Bush Scenic Reserve, 35 km bort.

Bege dig till Central Hawkes Bay Settlers Museum och upptäck kulturlivet i området och människorna som bor här.

Har du golfabstinens? Oroa dig inte. Det är bara att gå några hål på Waipawa Golf Course.

Känner du för att besöka Kairakau Beach och Mangakuri Beach? Dessa populära sevärdheter hittar du i Kairakau, endast 30 km bort från Waipukurau.

Hyr en bil och åk på upptäcktsfärd till Hastings, 50 km från Waipukurau. Alldeles inpå kan du hitta utmärkta sevärdheter som Westerman's Building, Splash Planet (nöjespark) och Hawke's Bay Opera House. Hawke's Bay Exhibition Centre och Golflands får du inte heller missa.

Om du åker till Waipukurau den 6 februari bör du förbereda dig för lite feststämning. Många ortsbor firar detta datum, som är Nya Zeelands nationaldag.

Det är alltid tråkigt när en resa tar slut, men din tid i fantastiska Hawke's Bay kommer att ha gjort dig rikare, oavsett hur mycket av din budget du har över.

Den närmaste flygplatsen är Hawke's Bay (NPE), 65 km från Waipukurau. Försäkra dig om att du ger dig själv tillräckligt med tid till att ta dig dit.