Resor till Vitoria

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Vitoria med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Vitoria

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Vitoria
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Vitoria

Varje resande är unik och du är definitivt inget undantag. Låt MrJet bygga den optimala semestern med flyg och hotell till Vitoria för dig och dina vänner.

Spara pengar när du bokar flyg och hotell på samma gång.

Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden över hela världen, är det lätt att bryta sig loss från vardagen.

Vår prisgaranti innebär att om du bokar ett paketerbjudande genom MrJet och sedan hittar ett bättre erbjudande inom en 48-timmarsperiod, så matchar vi det och återbetalar skillnaden. Kan det bli bättre?

Har du inte väntat länge nog på att bejaka äventyrslusten inom dig? Från pulserande städer till nervkittlande äventyr - möjligheterna vet inga gränser! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Vitoria

Det finns en mängd orsaker till varför du ska damma av resväskan och resa till Vitoria. Läs mer om du vill upptäcka några av dem.

Visste du att omkring 310 000 människor bor i den här staden? Du kommer helt säkert att ha träffat många nya personer och fått många nya intryck när resan börjar närma sig sitt slut.

Om du åker 950 km åt nordväst från Vitoria når du huvudstaden i landet, Brasilia. Om du reser 35 km åt nordväst, kommer du till Santa Leopoldina.

Du kan skapa oförglömliga minnen från semestern i Vitoria för både stora och små på Acquamania.

Släng av dig skorna och känn gräset under fötterna i en grön oas som Parque Pedra da Cebola eller Parque Moscoso. Här kan du njuta av en liten paus efter att du besökt Ponta da Fruta-parken och Pedra das Flores.

Tycker du om fåglar och natur? Då ska du åka till Itapebussus lagun. Sjön och dess vackra natur är mycket populär bland lokalbefolkningen.

Packa handdukarna, ta på badkläderna och kör ut till Namorados Beach eller Praia das Conchas. Curva da Jurema-stranden och Castanheiras strand rekommenderas också ofta av ortsbefolkningen.

I Vitoria finns det ett flertal lugna naturområden, såsom Raposa och Lua de Pratas lagun. Vill du ladda batterierna mer? Då måste du uppleva den fantastiska naturen vid Mangue Seco och Parque Estadual Paulo Cesar Vinha.

Är det dags för en dag med intressanta fakta? Då ska du boka in ett besök på Railroad Museum eller Museu Solar Monjardim.

Vissa gillar konst och andra har knappt sett en målning sedan de gick på museum med skolan. Oavsett vilken av dessa kategorier du passar in i kommer du uppskatta de intressanta verken som MAES - Museu de Arte do Espírito Santo och Galeria Homero Massena erbjuder.

Ett sätt att förstå dagens samhälle på är att utforska det förflutna. Ta reda på vad som format denna stad till det den är idag genom att besöka Casa da Cultura och Museu Histórico de Domingos Martins.

Det är aldrig bortkastat att studera historia. Låt Kulturhuset och Rio Benevente ruiner ge dig en djupare förståelse för regionens förflutna. Varför inte besöka Poco dos Jesuitas och Escadaria Maria Ortiz?

Om du tycker att det är jobbigt att hålla jämna steg med grannen, tänk dig då hur grannarna till Palácio Anchieta har det. Den magnifika arkitekturen och vackra insidan i denna berömda boning kan knappast vara möjlig att överträffa.

Du behöver inte vara troende för att vilja utforska Convento da Penha och Sao Francisco Convent, två sevärdheter som är omtalade för sin religiösa och historiska betydelse. Vill du fördjupa dig i de religiösa traditionerna som finns i Vitoria? Se då till att du inte missar Sant'Anas kyrka och Rosario-kyrkan.

Om du har plöjt igenom listan och du fortfarande suktar efter mer ska du gå i riktning mot Casa Porto das Artes Plásticas.

Hotell i Vitoria

Har du äntligen bokat din resa till Vitoria? Då kanske du behöver någonstans att bo också? Ta hjälp av vår reseguide. Vi har massor av rekommenderade boenden i Vitoria.

När det finns så pass bra alternativ som Sheraton Vitoria Hotel och Comfort Suites Vitoria att välja mellan kan du ta dig från flygplatsen till ditt rum på nolltid.