Reserestriktioner kan gälla för Vietnam, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Vinh Long

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Vinh Long med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Vinh Long

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Vinh Long
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Vinh Long

MrJet fixar allt från flyg och hotell till Vinh Long till alla spännande äventyr under vistelsen så att din resa till Vinh Long blir precis så som du önskar.

Spara pengar om du bokar flygbiljetter och hotell samtidigt.

Vi har över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 hotell över hela världen. Du kan välja bland dem med bara ett fåtal klick. Dags att sluta komma med ursäkter och börja planera den perfekta semestern.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig tveka. Boka en paketresa med MrJet idag och om du lyckas hitta ett bättre erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så möter vi det och återbetalar skillnaden.

Vi har alla våra egna unika semesterdrömmar. Oavsett om dina inkluderar lugna dagar på någon avlägsen plats eller rafflande äventyr vill vi hjälpa dig att hitta det som passar just dig. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Vinh Long

Är du redo att boka din resa till Vinh Long? Här kan du hitta gott om tips om vad du kan göra under din vistelse i Vinh Long.

Vinh Long ligger cirka 1 200 km söder om Hanoi, huvudstaden i Vietnam.

Är du nyfiken på vad som gömmer sig runt hörnet? Bara 7 km från Vinh Long ligger An Bình, en populär destination med sevärdheter som Cai Bes flytande marknad och Phu Chau Pagoda. Missa inte heller Binh Minh, som ligger 25 km från Vinh Long. Här kan du upptäcka intressanta attraktioner som Ho Chi Minh-museet och Can Thos museum.

Erfarnare resenärer gör vanligen ett par försök att lära sig en handfull lokala ord. De tycker att förmågan att kunna samtala med lokalbefolkningen inte bara är användbart, utan även riktigt skoj! Försök säga Hân hạnh gặp ông. Det betyder ”trevligt att träffa dig”. Chào buổi sáng (”god morgon”) kan vara ytterligare ett uttryck du kanske behöver känna till.

Ljuvlig mat, dans och musik – nationaldagsfirandet visar upp det bästa ett land har att erbjuda. Försäkra dig om att du hinner hänga med på firandet under Vietnam självständighetsdag den 2 september.

Som alla goda ting, kommer din semester i Vinh Long slutligen gå till ända. När det är dags att fara hemåt kan du säga Xem bạn sau och spendera dina resterande semesterslantar på några unika souvenirer.

Med några enkla förberedelser ska det inte vara så svårt att ta sig till Can Tho (VCA), som är den närmast belägna flygplatsen. Den är belägen cirka 30 km från de centrala delarna av Vinh Long.