Det kan finnas reserestriktioner för Spanien med anledning av covid-19.

Resor till Villalonga

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Villalonga med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Villalonga

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Villalonga
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Villalonga

Flyg och hotell i Villalonga

Kan du inte sluta drömma om Villalonga? MrJet är riktiga experter på skräddarsydda resor, med flyg och hotell till Villalonga, vare sig det handlar om veckolånga expeditioner eller weekendlånga utfärder.

Genom att boka flyg och rum tillsammans kan vi hjälpa dig att spara stort.

Vill du ha frukosten serverad vid takpoolen? Inga problem. Med över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 internationella hotell att söka bland, är ingenting omöjligt.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig tveka. Boka en paketresa genom MrJet idag och om du råkar snubbla över ett erbjudande som är billigare än vårt inom 48 timmar, så matchar vi det och lämnar tillbaka skillnaden.

Vänta inte längre! Följ din inre äventyrare var den än leder dig. Varje plats är fylld av otroliga överraskningar och nya saker att uppleva, så låt oss hjälpa dig att äntligen få upptäcka dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Villalonga

Få en bättre bild av Valencia genom att utforska Villalonga, en fascinerande del av staden. Med uppemot 800 000 invånare i staden har du möjlighet att lära känna många lokalbor. När du väl har landat, hämtat ditt bagage och tagit dig ut ur Alicante Intl. behöver du åka 70 km åt nordöst för att nå Villalonga. När du väl är där befinner du dig 65 km söder om centrala Valencia.

Faller-museet och Sant Jeroni de Cotalba-klostret är två minnesvärda turistattraktioner i närheten som många ser till att besöka. Om du är ute efter att lära känna den här staden ska du även besöka andra närbelägna områden, som Ador, Alfauir och La Font d'en Carros.

Ciutat de les Arts i les Ciències (Konst- och vetenskapsstaden) är en plats som måste upplevas i verkligheten. Det korta avståndet på bara 3 km från stadskärnan berövar en alla ursäkter att missa det.

Vill du ha inspiration om saker att göra i stadskärnan? Inled ditt äventyr på Central Market och Lonja de la Seda. Serranos Towers och Feria Valencia är två ytterligare exempel på områdets största sevärdheter.

Hotell i Villalonga

Har du tänkt stanna ett tag? Glöm inte att vara ute i god tid eftersom Villalonga endast har några få boenden. I vår reseguide kan du se vad du har att välja på.

Hoppas du på en lugn och skön semester? Känn hur du vaggas till sömns när du kryper ned i sängen på Hotel Borgia och Hotel Casa Babel.