Resor till Viktoriafallen

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Viktoriafallen med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Viktoriafallen

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Viktoriafallen
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Viktoriafallen

Flyg och hotell i Viktoriafallen

Oavsett om din dröm är att åka till Viktoriafallen för en weekendresa eller för en längre semester kan MrJet ordna med flyg och hotell till Viktoriafallen, så att resan blir perfekt för just dig.

Om du bokar en paketresa till Viktoriafallen, det vill säga både flygbiljetter och hotellrum med oss, kan du spara pengar.

Med över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 hotell över hela världen, är det enklare än någonsin att få ett break från vardagen.

Kom ihåg att om du bokar din paketresa genom MrJet och hittar ett bättre erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så möter vi det och betalar tillbaka skillnaden enligt vår prisgaranti. Du kan inte förlora på det!

Carpe diem! Fånga dagen och börja packa resväskan. Fantastiska äventyr väntar på dig över hela vår planet och vi är här för att hjälpa dig att ta del av dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.