Resor till Viking

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Viking med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Viking

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Alberta
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Viking

Börja din semester nu och låt teamet på MrJet boka flyg och hotell till Viking. Flygbiljetter, boende och oförglömliga upplevelser — vi tar hand om alla bokningar. Allt som finns kvar för dig att göra är att dyka upp!

Om du bokar en paketresa till Viking, det vill säga både flygresa och hotell med oss, kan du spara en rejäl slant.

Visualisera drömsemestern medan du söker bland våra många flygbolagspartners och över 500 000 hotell över hela världen.

Tror du att du kan hitta något billigare? Boka ett paketerbjudande idag och om du lyckas hitta ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så matchar MrJet det och betalar tillbaka skillnaden med vår prisgaranti.

Packa resväskan. Det är dags att åka! Från oändlig öken till de högsta bergen och alla strandorter däremellan - vi hjälper dig att släppa lös din äventyrslust. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Viking

Ser du fram emot en resa till Viking? Centrala Alberta kryllar av underbara skogar som garanterar en lyckad semester.

Viking ligger 2 700 km väster om Ottawa, som är landets huvudstad.

Älskar du snö? I Gwynne Valley Ski Area hittar du massor av vintersporter. "De ä bar å åk!"

Passa också på att besöka de närliggande platserna Killam, 35 km från Viking, och Innisfree, 35 km bort. Hoppa in i bilen och se efter vad som finns där.

Känner du för en aktiv semester? Prova på kälkåkning eller snöskoteråkning om du vill ge dig ut på ett oförglömligt äventyr i områdets naturlandskap.

Cykelturer och fiske från land är två stillsamma sätt att koppla av ute i det fria.

Sluta stressa under din semester i Viking genom att boka in dig på guidade naturvandringar, viltsafari och cykelturer. Då får du lära känna andra resenärer, medan din guide berättar om vad området har att erbjuda.

Det finns många roliga vattenaktiviteter i Centrala Alberta. Här kan du prova på allt från bad till sportdykning. Glöm inte solkrämen!

Få ut så mycket av din semester som möjligt genom att prova på snowboarding. Om du inte känner dig redo att återvända in i värmen riktigt än kan du också testa skidåkning.

Man planerar ofta resan efter vädret, men för vissa upplevelser spelar det ingen roll om det regnar. Områdets naturhistoriska museer och historiska museer kan du bege dig till när du vill.

Slappna av lite genom att besöka några härliga turistattraktioner ute i det fria. Området bjuder på en rad utomhusmuseer och utomhusutställningar.

Historieentusiaster kommer älska regionens historiska stadsdelar och arkeologiska fyndplatser. Om det även gäller dig ska du se till att läsa på lite mer och välja ut vilken plats du vill upptäcka först.

Den 1 juli firas Canada Day, som har en viktig plats i hjärtat på lokalbefolkningen. Här erbjuds en bra chans att upptäcka nationens historia och samtidigt ha roligt!

Har du svårigheter att säga hejdå? Oroa dig inte. Denna sköna region kommer alltid att finnas här för att välkomna dig tillbaka.

Den flygplats som ligger närmast är Edmonton Intl, 120 km från Viking. Försäkra dig om att du ger dig själv mycket tid till att ta dig dit.