Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Resa till Victoria

Vill du byta vardagslivet mot äventyr och inspiration? Nu är det dags att förverkliga dina planer om att resa till Victoria.

Flyg och hotell i Victoria

Kan du inte sluta dagdrömma om Victoria? Teamet på MrJet kan ordna med allt från biluthyrning och rundturer till flyg och hotell i Victoria.

Vem gillar inte bra rabatt? Om du ordnar paketresor med både flyg och hotellrum genom oss sparar du en rejäl slant.

Vi kan inte komma på något mer fantastiskt än en välförtjänt resa. Med över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 hotell runtom i världen är du bara några få klick från nästa spännande äventyr.

Vi är så säkra på vårt erbjudande att om du köper ett paketerbjudande med MrJet idag och hittar ett billigare erbjudande inom 48 timmar, så matchar vi det och och återbetalar skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Vare sig du vill till en livlig metropol eller en fridfull vistelse i naturen, så ser vi till att du kan hitta precis det du vill ha. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Victoria

Eftersom 7 000 människor bor här kommer du helt säkert att träffa en hel del nya vänner.

För att komma till Victoria från Valletta, landets huvudstad, måste du åka 30 km åt nordväst. En annan bra referenspunkt är Fontana, som ligger 1 km åt söder.

Du måste inte vara en trädgårdsmästare för att njuta av de vackra trädgårdsarrangemangen och välansade gräsmattorna när du besöker Villa Rundle trädgårdar. Ta en promenad längs de slingrande gångstigarna och fråga om det finns några föredrag.

I vår moderna värld slipper man resa på de sju haven för att få se Moder Naturs många under. Man kan helt enkelt besöka ställen som Gozo arkeologimuseum och Gozo naturmuseum istället, där ett otroligt utbud fascinerande arter visas upp på samma plats.

Att lära sig om det förflutna är det bästa sättet att förstå nutiden. Du kan få en inblick i hur människor och händelser format denna region till hur den ser ut idag genom att besöka Il Hagar - Heart of Gozo-museet.

Gamla fängelset är en bra start för dig som vill få en inblick i regionens historia.

Vandra längs muren och lär dig om historian bakom Fästningen, en byggnad som betydde mycket för regionens försvar.

Vill du att ditt äventyr ska ge dig meningsfullare minnen? Gör en personlig pilgrimsresa till några av stadens mest betydande heliga platser, såsom Saint George's Basilica och S:t Franciskuskyrkan. För många resande som är nyfikna på det spirituella hamnar även Krks katedral högt på listan över sevärdheter att besöka.

Det brukar vara en hel del som händer på Pjazza Indipendenza, vilket gör att det är en utmärkt plats för att komma i kontakt med stadens invånare.

Hotell i Victoria

På MrJet gillar vi när saker och ting är enkla. Därför är det lätt för dig att hitta ett idealiskt boende med hjälp av vår reseguide. Se bara till att du bokar i förväg.

Vare sig du är ute efter ett enkelt boende eller ett riktigt lyxhotell har den här destinationen ett och annat att erbjuda. På Hotel Xlendi Resort & Spa (St. Simon Street, Xlendi Bay) och Il Girna Residence (5 Skerla Street) får du bra service för inte allt för mycket pengar. Du kanske hellre vill unna dig något riktigt pampigt? Den trevliga personalen på Hotel Ta' Cenc & Spa och Kempinski Hotel San Lawrenz kan se till att du får precis det du är ute efter.

Karta

Victoria - Paketresor

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

The Duke Boutique Hotel

The Duke Boutique Hotel

Republic Street, Victoria, Gozo
  3.5 av 5.0
   
   

  Detta hotell i centrala Victoria ligger 0,6 km från Fästningen och 2,9 km från Ggantijas tempel. Belvedere och Väderkvarnar ligger dessutom mindre än en mil ...

  Cittadella Boutique Living

  Cittadella Boutique Living

  Castle Street, Victoria, Gozo
   3.0 av 5.0
    
    

   Denna lägenhet i Victoria ligger nära Fästningen, Gamla fängelset och Saint George's Basilica. Lunzjata-dalen och Ta' Mena Estate ligger också 3 km ...

   39 St. George

   39 St. George

   39 Pjazza San Gorg, Victoria
    3.5 av 5.0
     
     

    Detta bed and breakfast i Victoria ligger nära Saint George's Basilica och Fästningen. Lunzjata-dalen och Ta' Mena Estate ligger också 3 km härifrån.

    Santa Marija House

    Santa Marija House

     3.0 av 5.0
      
      

     Detta pensionat nära stranden ligger tio minuters promenad från Saint George's Basilica, Fästningen och Lunzjata-dalen. Ta' Mena Estate och Xerris grotta ligger ...

     Miria Bed and Breakfast

     Miria Bed and Breakfast

     18 Triq Dun Pawl Micallef, Victoria
      3.5 av 5.0
       
       

      Detta bed and breakfast i Victoria ligger nära Lunzjata-dalen och Saint George's Basilica. Fästningen och Gamla fängelset ligger också tio minuter härifrån.

      Downtown Hotel

      Downtown Hotel

      Europe Street, Victoria, Gozo
       3.0 av 5.0
        
        

       Detta hotell i Victoria ligger 15 minuters promenad från Saint George's Basilica och Fästningen. Lunzjata-dalen och Ta' Mena Estate ligger också 2 km ...

       Mizzi 87 B&B

       Mizzi 87 B&B

       87 Triq Enrico Mizzi, Victoria
        2.5 av 5.0
         
         

        Detta bed and breakfast ligger mitt i Victoria, 0,6 km från Saint George's Basilica och mindre än 5 km från Ggantijas tempel och Helgedomen Ta' Pinu. Mgarr ix-Xini ...

        Country Views Bed & Breakfast

        Country Views Bed & Breakfast

        Triq Dun Pawl Micalffe, Victoria
         3.0 av 5.0
          
          

         Detta bed and breakfast i Victoria ligger 0,7 km från Fästningen och 3,7 km från Ggantijas tempel. Väderkvarnar och Blue Lagoon ligger dessutom mindre än en ...

         Provicario

         Provicario

         4 Triq Sir Mikelang Refalo, Victoria
          3.0 av 5.0
           
           

          Detta bed and breakfast i centrala Victoria ligger nära Saint George's Basilica, Fästningen och Gamla fängelset. Lunzjata-dalen och Ta' Mena Estate ligger också ...

          Classic Victoria BnB

          Classic Victoria BnB

          Kercem Street, 702.78 mi, Victoria, Gozo
           3.0 av 5.0
            
            

           Detta bed and breakfast i centrala Victoria ligger tio minuters promenad från Saint George's Basilica och Fästningen. Lunzjata-dalen och Ta' Mena Estate ligger ...

           Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma