Resor till Vera Cruz

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Vera Cruz med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Vera Cruz

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Vera Cruz
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Vera Cruz

Flyg och hotell i Vera Cruz

Kan du inte sluta drömma om Vera Cruz? MrJet är riktiga experter på skräddarsydda resor, med flyg och hotell till Vera Cruz, vare sig det handlar om veckolånga vistelser eller korta och romantiska resor.

När du ordnar både flyg och boende genom oss får du mer pengar till sevärdheter och aktiviteter.

Med allt du vill ha på ett ställe är det hur enkelt som helst att planera drömresan. Över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 hotell världen över innebär att du kan packa och väskan och ge dig av tidigare än du tror.

Krävs det fortfarande mer uppmuntran? Vi gör allt för att ge dig fantastiska paketpriser, så om du hittar ett erbjudande som slår vårt inom 48 timmar efter genomförd bokning garanterar vi att vi matchar det och betalar tillbaka skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Låt oss hjälpa dig att tillfredsställa din äventyrslust! Vare sig du hoppas på att utforska det outforskade eller koppla av på en lyxig resort, så ser vi till att det händer. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Vera Cruz

Är du redo att bli ett med din inre upptäcktsresare? En resa till Vera Cruz kommer med allt vad Rio Grande do Norte kan erbjuda, inklusive dess charmiga stränder, regnskogar och våtmarker. Du kan behöva lämna de vanliga turiststråken, men det gör bara det hela mer spännande.

Natal är en av de största städerna i Brasilien och ligger bara cirka 40 km nordöst om Vera Cruz.

Är det dags att stressa ner? Då ska du spendera några timmar på Genipabu Beach eller Praia do Amor. Här kan du plocka snäckor och njuta av den vackra omgivningen.

I detta område kan du hitta flera unika naturattraktioner, som till exempel Baía dos Golfinhos strand, bara 45 km bort, och Genipabu lagun, 45 km bort.

Vad kan vara trevligare under en semester i Vera Cruz än att stå i hejaklacken under en match i fotboll? Missa inte möjligheten att uppleva ABC Futebol Clube spela på Arena das Dunas som ligger i Natal, 35 km bort. Eller varför inte uppleva spänningen när América Futebol Clube intar arenan?

Passa på att vidga dina vyer med ett besök till Nisia Floresta. Denna närliggande pärla ligger bara 30 km från Vera Cruz, och här kan du hitta fantastiska platser som Pirangi do Sul och Praia de Pirambuzios.

Tibau do Sul är en av regionens centrala platser och ligger endast 40 km från Vera Cruz. Här omkring hittar du utmärkta sevärdheter, som Madeiro strand, Giz strand och Santuario Ecologico de Pipa. Och har du mer tid över hinner du kanske se Nossa Senhora Aparecida kapell och Guarairas-stranden också.

Aktiviteter som terrängcykling och bergsklättring gör det riktigt roligt att ge sig ut och upptäcka regionen.

Med bara en liten summa semesterslantar kvar i din börs och några otroliga minnen som kommer att finnas med dig för evigt är det dags att säga Até logo till Vera Cruz.

Den närmaste flygplatsen är Governador Aluizio Alves Intl, som ligger 30 km norr om Vera Cruz. Försäkra dig om att du har tillräckligt med tid att nå fram.