Resor till Ushuaia

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Ushuaia med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Ushuaia

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Ushuaia
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Ushuaia

Att resa handlar om att samla nya upplevelser. När du är redo att njuta av de fantastiska sevärdheterna med flyg och hotell till Ushuaia, kan MrJet ordna så att du får de bästa priserna på allt du behöver för en underbar vistelse.

Alla älskar ett bra erbjudande! Om du ordnar paketresor med både flyg och hotellrum genom oss har du möjlighet att spara stort.

Vi har över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 hotell världen över. Du når dem med några få klick. Så sluta komma med ursäkter och börja arrangera den perfekta semestern.

Kom ihåg att om du bokar ett paketerbjudande genom MrJet och snubblar över ett bättre erbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter bokning, så matchar vi det och och återbetalar skillnaden enligt vår prisgaranti. Du kan inte förlora på det!

Carpe diem! Fånga dagen och leta fram den där resväskan. Oändliga äventyr väntar dig över hela världen och vi är här för att hjälpa dig att hitta dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Ushuaia

På en resa till Ushuaia finns en mängd saker att se, göra och uppleva för alla typer av besökare. Läs mer för att få veta mer om de mest populära platserna.

Eftersom 58 000 människor bor här kommer du helt säkert att träffa en hel del nya vänner.

Huvudstaden i landet, Santiago, ligger 2 400 km norr om Ushuaia. Puerto Williams ligger 45 km åt sydöst.

Planerar du att ha roligt med barnen på er semester i Ushuaia? På Estancia Harberton och Valle de Lobos kommer hela familjen garanterat att roa sig.

Casino Club Ushuaia är platsen för action med höga insatser och en elegant atmosfär. Gör ett par satsningar, ta en öl och ta in attraktionerna och ljuden.

När var senaste gången du hade picknick i en park? Ät, drick och uppskatta både god mat och trevligt sällskap när du besöker Bahía Encerrada.

Det är alltid en god idé att fråga personer på plats om hjälp. Oavsett vad du försöker hitta, finns den kunniga personalen vid Alakush turistbyrå alltid nära till hands för att svara på dina frågor.

Behöver du komma bort ett tag? Då passar de underbara vyerna och fåglarnas kvitter vid Lago Esmeralda och Lago Roca utmärkt.

Om du känner att du behöver ladda batterierna i en lugn och vacker omgivning, ska du åka ut till traktens många naturreservat, såsom Tierra del Fuego nationalpark eller Marital-glaciären. Pinguinera Isla Martillo och Vinciguerra glaciär är två andra naturreservat med en oslagbar natur.

Lär dig mer om sjöfartshistorien i området samtidigt som du studerar de saltstänkta berättelser och artefakter som ställs ut på Sjöfartsmuseet.

Du kommer känna dig uppfriskad när du tar in de ljuvliga målningarna som Museum Pequeña Historia Fueguina kan erbjuda.

Ge dig iväg på en fascinerande resa genom tiden genom att besöka Museo del Fin del Mundo och Museo Yamana. Här berättas det om stadens unika arv på ett roligt och intressant sätt.

Om du vill veta mer om historiens Ushuaia kan du se till att besöka Regeringsbyggnaden och Casa Beban. Om tid inte är ett problem får du inte heller missa General Belgranos minnesmärke och Fin del Mundo tågstation.

Utforska något som är så mycket större än dig själv när du besöker Merced-kyrkan, ett populärt mål för personer med ett spirituellt intresse.

I århundraden har torget varit en plats där människor kommer samman för att umgås och kanske skvallra lite. Oavsett varför du besöker Plaza Islas Malvinas och 25 de Mayo-torget, är de några av de bästa platserna när du vill få en bättre inblick i stadens liv.

Les Eclaireurs-fyren är en imponerande byggnad som är svår att missa. Den restes för att hjälpa fartyg och sjömän genom okända vatten.

San Christóbals skeppsvrak och Islas Malvinas-monumentet är två symboliska byggnader som kommer att finnas kvar en lång tid efter att människorna och händelserna som de representerar har försvunnit ur minnet.

Oavsett om du klarar av offpist utan ansträngning eller om du hellre håller dig till nybörjarbackarna, så är du garanterad en fantastisk vintersemester på Cerro Castor skidort och Cerro Castor.

På din resa till Ushuaia får du inte glömma de mindre välkända platserna, till exempel Base Naval Integrada Almirante Berisso, Ushuaia Centro Cultural och Bahia Lapataia.