Resor till Ubatuba

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Ubatuba med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Ubatuba

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Ubatuba
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Ubatuba

Flyg och hotell i Ubatuba

Sugen på att boka flyg och hotell till Ubatuba? Med hjälp av reseteamet på MrJet kan du skräddarsy en vistelse du alltid kommer att minnas.

Få mer pengar över till roliga aktiviteter när du ordnar både flyg och hotellrum med oss.

Vi har över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 hotell världen över. Du når dem med bara ett klick. Så sluta förhala och börja utforma resan du alltid drömt om.

När du bokar din paketresa genom MrJet kan du utnyttja vår prisgaranti som innebär att om du får syn på ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så matchar vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Oavsett om du är ute efter en pulserande storstad eller en lugn vistelse i naturen, så ser vi till att du kan komma precis dit du vill. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Ubatuba

Upptäck de spännande omgivningarna kring Ubatuba. Här kommer du samtidigt få se en helt ny sida av São Paulos norra kust. 91 000 människor är bosatta i denna imponerande metropol, och du kommer snart få se varför! Ubatuba är beläget 55 km nordöst om stadens centrum. Om du flyger till Sao Jose dos Campos-Professor Urbano Ernesto Stumpf är det bara att vänta in dina väskor, hitta en taxi och ta dig 85 km åt öster.

Flera av stadens sevärdheter finns utspridda i närheten av Ubatuba, och Praia de Itamambuca och Tamar Project är två av de mest imponerande. Glöm inte att även sätta upp Praia do Léo och Hantverksmarknad på din lista över platser att besöka. Under din vistelse här kanske du ska passa på att besöka några andra områden för att uppleva vad São Paulos norra kust verkligen har att erbjuda. Itamambuca och Felix är två omtyckta delar av staden som ligger i närheten.

En lugn promenad på sanden kan vara nyttigt för ditt humör. För en avkopplande dag utomhus, får du inte missa Felix strand, Praia do Alto, Praia das Conchas och Pereque Acus strand.

Hotell i Ubatuba

Det är alltid smart att välja boende i Ubatuba i god tid. Just nu finns det nämligen bara några få boenden att välja mellan. Du kan hitta allt du behöver veta i vår reseguide.

Vakna upp på glatt humör när du bokar en vistelse på något av de efterfrågade boendena Pousada Villa Tenorio och Pousada Ilha de Itaka.