Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Resor till Ubá

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Ubá med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Ubá

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Ubá
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Ubá

Är du redo att boka flyg och hotell till Ubá? Med hjälp av experterna på MrJet kan du sätta ihop ett äventyr du alltid har drömt om.

Vad sägs om mer pengar på banken? Du kan spara en bra slant genom att välja att ordna både flygbiljetter och hotell genom oss.

Bryt loss från vardagen med med bara några få musklick. Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden världen över har du aldrig långt till nya, oförglömliga äventyr.

Vår prisgaranti innebär att om du köper en paketresa med MrJet och sedan råkar snubbla över ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden. Hur låter det?

Vi hjälper dig att utforska allt från livliga städer till avlägsna tropiska öar. Så packa dina väskor och låt äventyrslusten styra. Det är dags att komma iväg! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Ubá

Minas Gerais kallar! Här hittar du tips som hjälper dig göra din resa till Ubá precis som du vill att den ska bli.

Ubá ligger 790 km sydöst om huvudstaden Brasilia.

Har du lust att vidga vyerna? Visconde do Rio Branco ligger bara 16 km nordöst om Ubá, och Astolfo Dutra finner du 25 km åt söder. Ta en tur och utforska trakterna runt omkring.

Har du lust att besöka Igreja Matriz de Santa Rita de , Casa Arthur Bernardes och Universidade Federal de Viçosa? De ligger alldeles i närheten av Vicosa, 45 km bort. Ta en tur till Viçosas konst- och musikcenter och John Moojens zoologiska museum när du ända har vägarna förbi.

När du känner att det är dags att släppa loss äventyraren inom dig kan du prova på bergsklättring. Dock finns det få bättre sätt att ta del av områdets natur och landsbygd än med bergsklättring.

Fiske från land och picknick är båda stillsamma sätt att spendera en lugn och skön dag.

Tillbringa en eftermiddag inomhus genom att titta närmare på regionens underbara konstmuseer, historiska museer och teatrar.

Är du på jakt efter något att göra utomhus som alla kommer att gilla? Det omkringliggande området bjuder på några fantastiska utomhusmuseer och utomhusmarknader.

Den här regionen har en fängslande historia. Tillbringa ett par timmar med att upptäcka några närliggande historiska stadsdelar. Om det är svårt att hitta information på nätet kan säkert lokalborna berätta ett och annat för dig.

Man måste inte vara religiös för att beundra de katedraler som ligger i anslutning till Ubá. Ta reda på mer om den lokala religionen och hitta ett inre lugn på samma gång.

När du beger dig till Minas Gerais kommer ditt besök definitivt bli mer lyckat om du tar dig tid att försöka memorera ett par lokala fraser. Du kanske blir glad att du lärde dig Viva, vilket översätts som ”skål!”. Du anser kanske att Feliz aniversário! är lättare att säga? Frasen betyder ”grattis på födelsedagen”.

Ringa in 7 september i almanackan. För lokalbefolkningen betyder det bara en sak – Brasiliens självständighetsdag. Det är en viktig dag med festligheter och en utmärkt tid på året att besöka regionen på.

Med bara lite semesterslantar kvar i plånboken och några enastående minnen som du har med dig resten av livet är det dags att säga ett sista Adeus till Ubá.

Den närmaste flygplatsen är Itamar Augusto Cautiero Franco (IZA), 50 km sydväst om Ubá. Se till att du har tillräckligt med tid att hitta dit.