Resor till Tromsø

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Tromsø med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Tromsø

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Tromsø
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Tromsö

Vare sig du drömmer om att resa till Tromsö för en helg eller för en längre vistelse kan MrJet hjälpa dig med flyg och hotell till Tromsö, så att din resa blir precis som du vill.

Missa inte möjligheten att spara en rejäl slant genom att boka flygresa och hotellrum med oss.

Fly vardagens rutiner med bara ett musklick. Med över 500 flygbolagspartners och och fler än 500 000 boenden runtom i världen är du närmare än vad du tror till nya och spännande äventyr.

Vår prisgaranti innebär att om du bokar ett paketerbjudande med MrJet och sedan hittar ett bättre erbjudande någon annanstans inom 48 timmar, så möter vi det och återbetalar skillnaden. Bättre än så kan det väl inte bli?

Vi har alla våra egna unika semesterdrömmar. Oavsett om dina inkluderar lugna dagar på någon avlägsen plats eller spännande äventyr finns vi här för att hjälpa dig att hitta precis det du söker. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Tromsö

Ta en paus från vardagens stress, packa väskorna och boka en resa till Tromsö.

Gör dig redo att träffa några nya vänner! Omkring 52 000 människor bor i den här delen av Troms.

Destinationen ligger 1 150 km från Oslo, huvudstaden, och 35 km från Svensby.

Att gå in på Polaria är som att dyka ned i havsdjupet men utan att bli blöt. Här får du se alla sorters spännande marina varelser.

Om du tror att öl och män är skapade för att vara tillsammans bör du fara till Macks Ølbryggeri. Bryggeriets hängivenhet till dessa himmelska gyllene droppar finns i varje burk.

Platser som Arktisk-alpin botanisk hage bidrar till att att värna om naturen. Den omfattande växtsamlingen som finns här är imponerande.

Kolla in de vackra vyerna vid Åsvatnet. Om du letar efter något mer spännande, se efter om det finns några vattensporter vid Lillevardhaugvatnet.

Har du inte varit ute i naturen på ett tag? Då ska du ta på dig dina gympaskor och ta en lång promenad runt Anderdalen nationalpark.

Gå runt bland de fascinerande föremålen på Polarmuseet. Här kan ni lära er massor i en trevlig atmosfär.

Väck vetenskapsnörden i dig med ett besök på Tromsö universitetsmuseum. I samband med ditt besök, glöm inte att fråga efter eventuella särskilda utställningar. Lita på oss - du vill inte missa något!

Du behöver inte vara konstälskare för att gilla de fantasifulla, spännande och ibland förvånande verk som Nordnorges konstmuseum har att erbjuda.

Oavsett om du utövar en tro eller inte är Tromsö domkyrka och Ishavskatedralen passande platser när du vill vara ensam med dina tankar.

Hotell i Tromsö

Det är alltid bra att välja ditt boende i Tromsö tidigt. Kolla vad som finns i vår reseguide. Här har vi ett stort antal boenden att välja mellan.

Som tur är finns det hotellrum för alla budgetar i Tromsö. Om du satsar på att spara pengar utan att släppa på kvalitet kan du boka ett rum på Citycamp Guesthouse - Hostel (Storgata 107) eller Tromsø Camping (Elvestrandvegen 10). Om du däremot är en sådan som vill unna dig lite när du reser skulle Viking Apartments eller Clarion Collection Hotel Aurora passa dig bättre.