Reserestriktioner kan gälla för Frankrike, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Trie-Château

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Trie-Château med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Trie-Château

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Trie-Château
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Trie-Château

Flyg och hotell i Trie-Château

Att resa handlar om att uppleva nya saker. När du är redo att omfamna de unika sevärdheterna med flyg och hotell till Trie-Château, kan MrJet ordna så att du får de bästa priserna på allt du behöver för en underbar resa.

Få mer pengar över till sevärdheter och nöjen när du bokar både flyg och boende med oss.

Ta en titt på vårt breda utbud av över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 internationella hotell. Oavsett vart du väljer att åka kan du flyga med stil och lämna stressen bakom dig.

Krävs det fortfarande mer uppmuntran? Vi gör allt för att ge dig fantastiska erbjudanden, så om du råkar hitta ett lägre pris än vårt inom 48 timmar efter bokning garanterar vi att vi möter det och återbetalar skillnaden. Det är vår prisgaranti.

Är det inte dags att bejaka äventyrslusten inom dig? Från pulserande storstäder till spänningsfyllda äventyr - möjligheterna vet inga gränser! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Trie-Château

Unna dig en resa till Trie-Château, en destination full av överraskningar.

Trie-Château ligger cirka 60 km nordväst om Paris, landets huvudstad.

Är det dags att fylla på lite egen energi? Då ska du boka in en eftermiddag i solen på Dieppe Beach eller Le Treport-stranden och njuta av vågornas brus.

Natursköna upplevelser är alltid intressanta, och alldeles utanför Trie-Château kan du besöka flera. Två av traktens populäraste är Björkskogen, som ligger 40 km bort, och Potager des Princes, 50 km bort.

Gå på en trevlig promenad genom staden till Slottet de Gisors och se efter vad som erbjuds där. Gör det till en dag av upptäckter och gå vidare till St-Gervais-et-St-Protais-katedralen efter en skön rast.

Serifontaine, 8 km från Trie-Château, känner du kanske igen på grund av Kyrkan Bazincourt-sur-Epte och Abbaye Saint-Germer-de-Fly. Dessa sevärdheter rekommenderas varmt av turister och ortsbefolkningen. Passa även på att besöka Parc Saint Paul och Vivier Golfklubb i La Houssoye, 12 km från Trie-Château.

Resenärer såväl som invånare i området besöker ofta Bois-Jérôme-Saint-Ouen, 30 km från Trie-Château. Staden är en viktig plats i regionen, och alldeles inpå hittar du enastående sevärdheter som Monets hemmuseum, Claude Monets trädgård i Giverny och Musee des Impressionnismes. Missa inte Eglise Sainte-Radegonde och Musée A.G. Poulain de Vernon om du har tid till spillo.

När du tar dig hela vägen till regionen Oise departement, så varför inte försöka att göra det lilla extra och lära dig några få uttryck på landets språk? Detta kommer att göra hela upplevelsen lite trevligare. Du kommer att vara glad att du lärde dig Bonsoir, som betyder ”god kväll”. Merci (”tack”) kanske du också behöver känna till.

Glöm inte att ringa in 14 juli i kalendern. För lokalbefolkningen innebär det en stor händelse – Frankrikes nationaldag. Det är en signifikant dag med firande och en bra tid att resa till landet på.

Det är alltid ledsamt att säga À plus tard till Trie-Château, men du kan alltid komma tillbaka!

Dags att flyga tillbaka hem? Packa din väska, sätt på väckarklockan och staka ut vägen till Roissy-Charles de Gaulle. Flygplatsen är belägen cirka 65 km sydöst om Trie-Château.

Hotell i Trie-Château

Har du funderat på att stanna i några dagar? Tänk på att vara ute i god tid eftersom Trie-Château endast har några få boenden. I vår reseguide kan du se vad som finns.

Hoppas du på en avkopplande semester? Känn hur din kropp smälter när du kryper ned under täcket på Château de la Rapée och Hôtel Moderne.