Reserestriktioner kan gälla för Västra Australien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Treeton

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Treeton med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Treeton

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Treeton
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Treeton

Flyg och hotell i Treeton

Gör livet enkelt och låt det skickliga reseteamet på MrJet boka flyg och hotell till Treeton. Flygbiljetter, boenden och oförglömliga upplevelser — vi kan arrangera allt. Allt du behöver göra är att dyka upp i tid!

Om du bokar flygbiljetter och hotellrum tillsammans sparar du en rejäl slant.

Föredrar du frukost vid poolen och middag på takterrassen? Det ordnar vi. Med över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden världen över att välja mellan, har du världen för dina fötter.

Vi tror så starkt på våra priser att om du köper ett paketerbjudande med MrJet och råkar hitta ett erbjudande som är bättre än vårt inom 48 timmar, så möter vi det och och betalar tillbaka skillnaden. Det är vår prisgaranti.

Nu har du chansen att börja bocka av din reselista. Vare sig du vill åka till höga bergstoppar eller soldränkta stränder hjälper vi dig att komma dit. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Treeton

Din resa till Treeton kommer att överraska med en egen, unik charm.

Huvudstaden i Australien, Canberra, ligger cirka 3 100 km öster om Treeton.

Koppla av på Brookwood Estate, en perfekt plats för att fira semestern.

Plocka snäckskal eller ta en långpromenad längs vattnet på Back Beach och Prevelly Beach . You'll find these enticing strips of coastline 70 km and 25 km away, respectively.

Andas in ett djupt andetag och känn hur batterierna sakta laddas upp på Ngiligi Cave, som ligger 30 km från Treeton. Mammutgrottan, som du hittar 30 km bort, är också en plats som är värd ett besök.

Ta med vännerna och åk på upptäcktsfärd till Rosa Brook, 11 km bort. Här kan ni bland annat besöka Berry bondgård och Stella Bella Wines. Kanske hinner ni också besöka Cowaramup, som ligger 11 km från Treeton. Här kan ni hitta Vasse Felix Winery och Cullens Wines.

Sätt dig i bilen och åk på en dagsutflykt till Metricup, 12 km från Treeton. I området kan du hitta utmärkta sevärdheter som Margaret River Silk Road, Margaret River Dairy Company och Beckett’s Flat. 3 Oceans Wine Company och Churchview Estate får du inte heller missa.

Om du har turen att besöka Treeton den 26 januari bör du förbereda dig för lite feststämning. Många ortsbor går ut tillsammans och firar Australiens nationaldag.

Med bara en liten andel av din semesterbudget kvar ska du inte glömma att köpa några souvenirer från fantastiska Vindistriktet Margaret River innan det är dags att ta ett sista farväl.

Att hinna till ditt plan i tid kan vara en prövning, men det behöver inte vara så svårt om du är väl förberedd. Den närmaste flygplatsen är Perth (PER), 220 km norr om Treeton.