Resor till Toyohashi

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Toyohashi med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Toyohashi

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Toyohashi
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Toyohashi

MrJet fixar allt från flyg och hotell till Toyohashi till alla minnesvärda upplevelser under vistelsen så att din semester i Toyohashi blir så bra den någonsin kan bli.

Vem kan stå emot ett bra erbjudande? När du bokar paketresor med både flyg och hotell med oss sparar du pengar.

Med allt du behöver på ett enda ställe är det lätt som en plätt att arrangera drömsemestern. Över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 internationella hotell gör att du kan bege dig till flygplatsen tidigare än du tror.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig vara rädd för att gå miste om något bättre. Boka en paketresa med MrJet idag och om du hittar ett billigare erbjudande inom en 48-timmarsperiod, så matchar vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Carpe diem! Fånga dagen och ta fram dina resväskor. Nya äventyr väntar bakom varje hörn och vi kan hjälpa dig att ta del av dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Toyohashi

Det är dags att ta ledigt och utforska den intressanta staden Toyohashi!

Att träffa nya människor är en viktig del av att resa, och med 380 000 invånare som bor här kommer du helt säkert att få många möjligheter.

Toyohashi ligger inte så långt från Kosai, som ligger 13 km åt öster. Tokyo, huvudstaden i landet, ligger 240 km åt nordöst.

Planerar du att ha roligt tillsammans med barnen på er resa till Toyohashi? På Lagunasia och Gamagori Orange Park kommer hela familjen garanterat att ha roligt.

Haven är fyllda till bredden av alla sorters spännande marina arter. På Takeshima Aquarium får du en ovanlig möjlighet att se några av dessa märkliga varelser från torra land.

Vill du upptäcka stadens mest spännande plats? Då ska du stanna till vid Toyohashis zoo och botanisk park, där hela familjen kan komma nära flera arter i djurriket.

Se den prakt som skapas när människan och naturen arbetar ihop när du besöker Kamo Iris Garden. Om du inte redan är en trädgårdsmästare, skulle en promenad genom dessa magnifika blomsterarrangemang få dig att byta åsikt.

Du behöver inte ta en lång skogspromenad för att uppleva lite grönska. Sante Park Tahara och Shiroya Seaside Park är bara två av de härliga rekreationsplatserna du hittar mitt i betongdjungeln. Eller spendera dagen utomhus när du besöker Toyohashi Park eller Akatsukayama Park.

Här kan du hitta många vackra, naturliga sevärdheter. En av de bästa är Atera Seven Water Falls.

Packa simfötterna och lite picknick och spendera dagen på Koijigahama Beach. Sist i är en badkruka!

Andas in lite frisk luft eller bara njut av de vackra omgivningarna på Takeshima Island och Yuya varm källa.

Om du älskar utställningar får du inte missa de unika utställningarna på Goyuno Matsunamiki Museum och Fantasy Museum.

Du hittar många olika ovanliga och exotiska exemplar från naturen på Toyohashis naturhistoriska museum och Gamagori Museum of Earth, Life and the Sea. Vår planets skatter är gränslösa, och du får upptäcka mer om dem på Yashinomi Museum och Horaijisan Natural Science Museum.

Du måste inte vara konstkännare för att tycka om de vackra, intressanta och ibland förvånande konstverk som Toyohashis stadsmuseum för konst och historia erbjuder.

Ett sätt att förstå nutiden på är att lära sig om det förflutna. Ta reda på vad som format denna stad till det den är idag genom att besöka Tahara Municipal Museum och Shitaragahara History Museum.

En utflykt till Tahara Festival Hall och Nagashino Castle Ruins är ett utmärkt sätt att utforska regionens kultur och historia.

Innanför de tornande väggarna på Yoshida Castle finns en betydande historia. I varje skrymsle och vrå kan du uppleva gångna tiders storhet.

Vilken tro du än har kommer Johoji Temple och Toyohashi Orthodox Church hjälpa dig att komma i kontakt med din spirituella sida. Fuda Temple och Yaotomi Shrine är även ett måste för många resande med en spirituell nyfikenhet.

Hotell i Toyohashi

Toyohashi är en underbar destination men här finns bara ett fåtal boenden. Du kan hitta mer information om dem i vår reseguide, och glöm inte att boka i god tid.

Om du bokar ett rum på ett av våra populära boenden, som Hotel Associa Toyohashi och Loisir Hotel Toyohashi, kommer du vakna om morgonen och känna dig pigg och glad.