Resor till Townsville

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Townsville med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Townsville

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Townsville
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Townsville

Redo att boka flyg och hotell till Townsville? Med hjälp av reseteamet på MrJet kan du skräddarsy en resa du alltid kommer att minnas.

Få mer pengar över till sevärdheter och nöjen när du ordnar både flygresa och boende genom oss.

Med allt du någonsin kan tänka dig på ett enda ställe har det aldrig varit lättare att planera den perfekta semestern. Över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 boenden världen över gör att du kan sitta i luften på nolltid.

Vår prisgaranti innebär att om du köper en paketresa genom MrJet och sedan hittar ett billigare erbjudande någon annanstans inom 48 timmar, så möter vi det och återbetalar skillnaden. Låter det bra?

Har du inte väntat länge nog på att lyssna till din inre äventyrare? Från exotiska städer till oanade äventyr - det enda som sätter gränser är din egen fantasi! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Townsville

Är du redo för din nästa resa? Du kommer aldrig att glömma en resa till Townsville.

I den här delen av Tropical North Queensland bor det cirka 200 000 människor.

Destinationen ligger 1 100 km från huvudstaden i Queensland, Brisbane, och 14 km från Brookhill.

Om du åker på semester till Townsville med livliga barn kan en eftermiddag på Riverway Lagoon passa perfekt.

Våra hav är fyllda till bredden av alla sorters spännande marina djur. På ReefHQ Aquarium får du en sällsynt möjlighet att beundra några av dessa mystiska varelser på nära håll.

Tycker barnen att det är spännande med djur? Ta med dem på en utflykt till Billabong Sanctuary, där de kommer att upptäcka vad djuren äter, vilka ljud de gör och mycket mer.

Denna destination tar konservering av plantor på allvar, så det finns flera platser dit du kan åka och titta på växter från både lokala och internationella växtplatser. En promenad runt de fantastiska trädgårdarna när du besöker Queens Gardens och Townsville Palmetum får inte missas. För resenärer som är mer engagerade har också Ingham Memorial Botanical Gardens och Anderson Park Botanical Gardens några fantastiska blomsterutställningar.

Oavsett om du vill ha picknick med familjen eller spela fotboll, är Townsville hem för många charmiga parkområden där du kan tillbringa en eftermiddag. Du kan välja mellan att besöka Bowling Green Bay National Park, Dan Gleeson Memorial Gardens och Rotary Park.

Det är en bra idé att starta din Townsvillevistelse hos Tyto Wetlands Visitor Centre. Den hjälpsamma personalen kan tillhandahålla dig information och idéer på saker att göra i och runt staden.

Visst är det skönt att få komma bort ett tag? Fira semestern med ett svalkande dopp på Horseshoe Bay Beach eller Little Pioneer Bay Beach, några av områdets vackraste stränder. Cattle Bay Beach är också värd ett besök om du har tid.

I Townsville kan du hitta ett flertal lugna naturliga miljöer, som Castle Hill och Magnetic Island National Park. Har du mera tid över? Då måste du se det unika djurlivet vid Mount Stuart och Nelsons Lagoon Park.

Ta en tur till Royal Australian Air Force Townsville Museum eller Army Museum North Queensland om vädret blir sämre. Här kan du ta en guidad tur och lära dig något nytt.

Lär dig mer om sjöfartshistorien i regionen samtidigt som du beskådar de saltstänkta föremål som ställs ut på Maritime Museum of Townsville.

Det kan vara både överväldigande och känslosamt att se hur varierande naturens skapelser är. Se dem alla på samma ställe på Treasures of the Earth.

Vare sig du föredrar att läsa tolkningen bredvid eller låta konstverken stå för sig själva kommer du garanterat kunna beundra utställningarna som Perc Tucker Regional Gallery erbjuder.

Res bakåt i tiden och utforska historiska Townsville och regionen runtom genom att besöka Museum of Tropical Queensland och Townsville Museum and Historical Society.

Du kommer förmodligen gå ifrån Cultural Centre Townsville och National Trust Heritage Centre med en bättre förståelse för regionens förflutna.

Ge dig själv ett spirituellt äventyr genom ett besök till Catholic Diocese of Townsville, som är en mycket viktig del av Townsville och dess religiösa arv.

Hotell i Townsville

Har du tänkt boka ett boende i Townsville? I vår reseguide finns massor av prisvärda boenden. Men se till att du har gott om tid att boka.

Backpackers och andra som har en budget att hålla kan hitta billiga rum på Cascade Motel In Townsville eller Base Magnetic Island Hostel. Här får du utmärkt service utan att behöva betala allt för mycket. Eller så kanske du hellre vill leva som en kung eller drottning medan den trevliga personalen på Mariners North Holiday Apartments tar hand om alla dina behov? Townsville Southbank Apartments är också populärt bland de som vill unna sig på semestern.