Reserestriktioner kan gälla för Vietnam, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Tham Lia

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Tham Lia med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Tham Lia

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Tham Lia
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Tham Lia

Flyg och hotell i Tham Lia

Börja semestern nu och låt experterna på MrJet boka flyg och hotell till Tham Lia. Flyg, boende och minnesvärda upplevelser — vi kan göra allt. Allt du behöver tänka på är att ställa väckarklockan!

Vem vill inte ha bra rabatt? Om du ordnar paketresor med både flygresa och hotell genom oss har du möjlighet att spara stort.

Kom bort från vardagen med med några enstaka musklick. Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 hotell världen över är du närmare än vad du tror till fantastiska nya upplevelser.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig vara rädd för att gå miste om något bättre. Boka ett paketerbjudande med MrJet idag och om du hittar ett billigare erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så möter vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Packa dina väskor. Det är dags att åka! Från sanddynor till bergstoppar och alla kustpärlor däremellan - vi hjälper dig att släppa lös din äventyrslust. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Tham Lia

Är det hög tid för semester? Din resa till Tham Lia väntar runt kroken!

Huvudstaden i Vietnam, Hanoi, ligger runt 1 100 km norr om Tham Lia.

Vem vill inte njuta av sand och sol på semestern? På Phan Thiet Beach och Bai Dai Beach kan du lyssna på vågorna och fylla på ny energi.

Gillar du vacker natur? Då ska du ta hyrbilen ut till Nam Cuongs sanddyn, 30 km från Tham Lia. Och har du tid över kan du även passa på att se Binh Son Marine Park, 30 km bort.

Har du lust att upptäcka vad som finns i området runt omkring Tham Lia? Två vackra platser här är Ninh Phuoc, 16 km bort, och Phuoc Diem, som ligger 25 km bort.

Ta med barnen till Xuan Huong-sjön, Da Lats blomsterträdgårdar och Truc Lam Zen munkkloster vid Da Lat, 50 km bort. Dessa sevärdheter, såväl som Dalats linbana och Domaine de Marie-kyrkan, ligger alla i närheten.

Om du pratar med en erfaren globetrotter kommer hen att säga att det bästa sättet att få ut mer av din semester är att lära sig en del lokala ord och uttryck. Du kanske blir glad att du lärde dig Lên đường bình an, vilket översätts som ”ha en trevlig resa”. En annan fras som används ofta är "Tôi đến từ..." ('jag kommer från').

Kommer du att vara här runt den 2 september? Då är turen på din sida. På detta datum varje år förenas nationen för att högtidlighålla Vietnam självständighetsdag.

Med bara en liten summa av din resekassa kvar i din plånbok och några enastående minnen som aldrig kommer att blekna är det dags att säga Xem bạn sau till Tham Lia.

Den närmaste flygplatsen är Cam Ranh (CXR), 75 km nordöst om Tham Lia. Se till att du har gott om tid på dig att hitta dit.