Resor till Templeton

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Templeton med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Templeton

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Templeton
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Templeton

Flyg och hotell i Templeton

Templeton väntar. Låt MrJet hjälpa dig ta del av den bästa dealen på flyg och hotell till Templeton.

Skulle det sitta bra med mer pengar i plånboken? Du har möjlighet att spara stort genom att välja att boka både flygbiljetter och hotell genom oss.

Om du planerar din semester genom oss finns det absolut inga gränser för allt du kan se och göra. Med ett globalt nätverk på över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden världen över kan du få allt du föreställt dig.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig tveka. Boka ett paketerbjudande genom MrJet idag och om du hittar ett billigare erbjudande inom en 48-timmarsperiod, så matchar vi det och lämnar tillbaka skillnaden.

Nu är det dags att börja bocka av din reselista. Vare sig du drömmer om höga bergstoppar eller varma stränder ser vi till att du kan förverkliga din dröm. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Templeton

Upplev allt vad Templeton har att erbjuda. Här kommer du få se en helt ny sida av Christchurch. Med så många platser att besöka och saker att göra är det ganska självklart varför 360 000 människor väljer att bo i denna underbara stad. När du väl har landat på Christchurch Intl. och hämtat dina väskor ska du åka vidare 8 km åt sydväst innan du kan slappna av på hotellet. Templeton ligger 14 km väster om stadens centrum.

En stor del av stadens mest populära sevärdheter kan man hitta i närheten av Templeton, och International Antarctic Centre och Orana Wildlife Park är två som är svåra att glömma. Även Air Force Museum of New Zealand och Bush Inn Centre är självklara sevärdheter, som dessutom ligger på bekvämt avstånd. Under din vistelse här kanske du ska överväga att besöka några andra områden i staden för att uppleva allt vad Christchurch har att erbjuda. Yaldhurst och Hornby är ett par riktigt bra förslag som inte ligger särskilt långt bort.

Det vore synd att åka hem utan att beskåda några av de otroliga turistattraktionerna mitt i Christchurch. Mona Vale, Canterbury Museum och Riccarton House utgör några resmål du måste notera i resplanen.

Hotell i Templeton

Det är en bra idé att boka boende i Templeton i förväg. Just nu finns det nämligen bara 9 boenden att välja mellan. Du hittar all information du behöver i vår reseguide.

Letar du rekommenderade boenden? Sudima Hotel Christchurch Airport och Airport Birches Motel är förträffliga alternativ när det kommer till att erbjuda bra service och underbara sängar.