Resor till Tbilisi

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Tbilisi med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Populära sevärdheter i Tbilisi

Flyg och hotell i Tbilisi

Gör livet enklare och låt reseexperterna på MrJet boka flyg och hotell till Tbilisi. Flyg, boenden och oförglömliga upplevelser — vi kan göra allt. Allt du behöver göra är att dyka upp!

Genom oss kan du spara pengar om du väljer att boka både flyg och hotellrum samtidigt.

Med om omfattande databas på över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 internationella boenden har du en mängd alternativ att välja bland oavsett var du bestämmer dig för att åka.

Vi kan erbjuda dig trygghet i form av vår prisgaranti. Om du hittar ett billigare paketerbjudande inom 48 timmar efter bokning möter vi det och och lämnar tillbaka skillnaden.

Vi kan hjälpa dig att uppleva allt från livliga städer till lugna tillflyktsorter. Så leta fram passet och låt äventyrslusten styra. Nu är det dags! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Tbilisi

Funderar du på att resa till Tbilisi? Börja din upptäcktsresa i den här charmiga staden med dessa förslag på vad du kan se och göra.

Cirka 1 000 000 människor bor i den här staden.

Vill du skämma bort barnen? Stora som små kommer att ha roligt på Mtatsminda Park.

Se det magiska som händer när naturen och människan arbetar ihop när du besöker Nationella botaniska trädgården. Om du inte redan är en entusiastisk trädgårdsmästare, skulle en promenad längs dessa underbara blomsteruppsättningar få dig att älska att arbeta med växter.

Pusjkinparken och 9 April Park är perfekta platser för att lapa sol, ha picknick eller lösa ett korsord. Alternativt, tillbringa dagen utomhus när du besöker Vake-parken eller Hippodromparken.

Ta lite egentid och njut av ljudet av vågor omkring Kus Tba (Sköldpaddssjön), en oslagbar plats i området.

Förundras av de underbara omgivningarna och stillheten på Abanotubanis svavelbad.

Det unika museet Art Museum of Georgia rekommenderas varmt av besökare i området. Kolla vad som står på museets program när du är här. or walk the hallways at your own pace.

Vare sig du föredrar att läsa tolkningen bredvid eller låta verken stå för sig själva kommer du garanterat få ut något av utställningarna som Georgiens nationalgalleri erbjuder.

Åk på en fascinerande tidsresa genom att besöka Open Air Museum of Ethnography och Georgiens nationalmuseum. Här behandlas stadens unika arv på ett spännande och givande sätt.

Vill du utforska historiens Tbilisi? Besök då Tbilisi State University och Tbilisis TV-torn. Om du vill se mer borde du inte heller missa Mtatsminda Pantheon (gravplats) och Tbilisi Circus.

Ta dig till Nariqala forntidsfästning och lär dig om varför strukturen var viktig för regionens försvar. När du blickar upp mot de tjocka murarna är det inte svårt att föreställa sig de turbulenta strider som utkämpades rakt under dina fötter.

Var din tro än ligger kommer du säkerligen uppskatta den lugna stämningen som omger Metekhikyrkan och Jvari-klostret. Många besökare som dras till det spirituella brukar även vilja besöka Samebakatedralen och Sionikatedralen.

Torg av alla dess slag kan man hitta i nästintill varje stad, och de är ofta hjärtat av kukturella och lokala evenemang. Missa inte Frihetstorget och Rosenrevolutionstorget, i synnerhet om spännande evenemang finns inplanerade. Hjältarnas torg är ytterligare en plats där du kan stanna till, ta in den vackra omgivningen och uppleva en känsla av gemenskap.

Om du skulle vilja veta mer om områdets förflutna är Kung Vakhtang Gorgasali-statyn en utmärkt plats att börja med.

Njut av en roande kväll med underhållning på Operan i Tbilisi eller Rustaveli teatern. Passa på att titta vilka föreställningar som visas på Rezo Gabriadze-teatern och Tbilisis konserthall också.

Hotell i Tbilisi

Visst är det roligt att resa? I vår reseguide hittar du inte mindre än 81 högt ansedda boenden i Tbilisi, så det är bara att välja och vraka!

Boenden här erbjuder allt från rum med bara det absolut nödvändigaste till rum med allt du kan tänka dig. Om du är ute efter ett billigt hotell kan du boka ett rum på antingen KMM Hotel vid Metekhi Turn 10 eller Metekhi's Galavani Hostel vid Jorbenadze 36. Du är ju dock ändå på semester. Så det är förståeligt om du vill lyxa till det lite. Den erfarna personalen på Radisson Blu Iveria Hotel, Tbilisi och Tbilisi Marriott Hotel kommer se efter alla dina behov.