Reserestriktioner kan gälla för Italien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Taranto

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Taranto med MrJet

  • Våra paketresor för 2020 är otillgängliga för tillfället, men du kan söka bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Taranto

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Taranto
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Taranto

0

Flyg och hotell i Taranto

Vi tror att varje resenär är unik på sitt eget sätt och du är definitivt inget undantag från regeln. Låt MrJet bygga den optimala semestern med flyg och hotell till Taranto för dig och dina vänner.

När du bokar både flyg och hotellrum genom oss får du mer pengar kvar att spendera.

Föredrar du vita lakan och frukosten serverad på takterrassen? Det är lätt ordnat. Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden världen över att välja mellan, har du världen för dina fötter.

Nu kan du känna dig trygg med vår prisgaranti! Om du hittar ett bättre paketerbjudande inom 48 timmar efter bokning, så garanterar vi att vi matchar det och återbetalar skillnaden.

Nu har du chansen att börja checka av din bucket list. Vare sig du vill åka till höga bergstoppar eller heta ökenlandskap hjälper vi dig att komma dit. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Taranto

En resa till Taranto kommer du aldrig att glömma.

Eftersom 180 000 människor bor här kommer du säkert att träffa många nya vänner.

Destinationen ligger 11 km söder om Statte och 430 km sydöst om Rom, landets huvudstad.

Man behöver inte vara äventyrare för att få uppleva alla fantastiska under som finns i världen, särskilt när man har Museo Nazionale Archeologico di Taranto. Rummen här är fullpackade med sällsynta arter och intressanta montrar.

Ponte di Porta Napoli är en konstant del av staden. Lokalbefolkningen tar den för givet, men många besökare blir imponerade av denna fascinerande struktur från en svunnen tid.

Bakom de tornande väggarna på Castello Aragonese döljer sig en betydande historia. I varje skrymsle och vrå kan du uppleva gångna tiders glansdagar.

Gör din semester ännu mer minnesvärd genom att titta förbi San Cataldo-katedralen och Duomo Nuovo.

Hotell i Taranto

Har du svårt att välja rätt boende? Du behöver inte vara orolig! Hitta det perfekta boendet i vår reseguide. Här kan du hitta över 26 rekommenderade boenden att välja på.

Backpackers och andra som är ute efter att spara pengar kan hitta prisvärda rum på Bed & Breakfast Taras eller Alloggiare a Taranto Lamanna. Här får du utmärkt service utan att behöva betala skjortan. Om du däremot är en sådan person som gillar att bre på lite när du reser kommer Relais Histò San Pietro sul Mar Piccolo eller Europa vara mer för dig.