Reseuppdatering

På grund av covid-19 kan reserestriktioner gälla för destinationerna du reser till.

Resor till Taphul Village Area

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Taphul Village Area med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Taphul Village Area

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Taphul Village Area
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Taphul Village Area

Flyg och hotell i Taphul Village Area

Vare sig du drömmer om att resa till Taphul Village Area för en helg eller för en längre resa kan MrJet ordna med flyg och hotell till Taphul Village Area, så att resan blir perfekt för just dig.

Vad sägs om mer pengar på banken? Du sparar rejält om du väljer att fixa både flyg och hotellrum genom oss.

Upptäck den perfekta semestern medan du granskar våra många partnerflygbolag och över 500 000 hotell världen över.

Övertygad om att du kan hitta något billigare? Boka en paketresa idag och råkar du sedan snubbla över ett bättre paketerbjudande inom 48 timmar, så matchar vi det och ger dig tillbaka skillnaden med vår prisgaranti.

Från de mest glamorösa städerna till de mest ostörda oaserna. Det finns upplevelser att upptäcka över hela vår jord. Tiden är inne att packa väskan och bege sig av! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Taphul Village Area

Få en mer nyanserad bild av Siem Reap genom att strosa runt i Taphul Village Area, en fascinerande del av staden. Staden är hemvist åt 140 000 invånare, så tveka inte att hälsa på några av dem. Är du osäker på hur man tar sig till Taphul Village Area? På Siem Reap Intl. går du av planet, hoppar in i en taxi och beger dig 7 km åt sydöst. Om du kommer från centrala Siem Reap ska du istället ta dig 0,7 km åt norr.

Detta är en stad full av fantastiska saker att göra, och flera av dem hittar du nära Taphul Village Area. Det är inte lätt att välja ut de bästa sevärheterna, men Angkor Wat och Kungliga trädgården är två du inte får missa. Även Ta Prohm-templet och Phnom Bakheng är sevärdheter du inte får missa, som du dessutom enkelt kan ta dig till. Om du vill se Siem Reap från ett annat perspektiv ska du se till att besöka Centrala Siem Reap och Sok San Road , som du definitivt inte får missa.

Ibland är det enklaste sättet att lära känna en ny plats att kolla in butikerna. Kom ihåg att besöka Angkor nattmarknad, Psar Chaa (marknad), Angkors handelscentrum och Lucky Mall Super Market.

Angkor nationalmuseum, Minnesmärket Dödens fält, Museet Preah Norodom Sihanouk-Angkor och Siem Reaps kungliga residens kan ge dig en inblick i områdets historia.

Vare sig du är troende eller inte är det intressant att besöka Wat Preah Prom Rath och Preah Ang Checks och Preah Ang Choms helgedom.

Hotell i Taphul Village Area

Hos oss på MrJet finns inte mindre än 473 boenden i vår reseguide. Det gör det lättare för dig att hitta det perfekta boendet i Taphul Village Area.

Vare sig du är ute efter ett enkelt boende eller ett lyxhotell har den här destinationen gott om alternativ. På Pavillon d'Orient Boutique (Street 60, Chong Kao Sou Village) och Siddharta Boutique Hotel (Jean Commailles Road) får du utmärkt service utan att behöva betala skjortan. Du kanske hellre tänker unna dig en riktigt påkostad semester? Om du bestämmer dig för att bo på Belmond La Résidence d'Angkor eller Park Hyatt Siem Reap kan du förvänta dig en fantastisk upplevelse.