Resor till Tanana

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Tanana med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Tanana

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Alaska
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Tanana

Kan du inte sluta dagdrömma om Tanana? MrJet är mästare på skräddarsydda resor, med flyg och hotell till Tanana, vare sig det handlar om flera månaders äventyr eller korta och romantiska minibreaks.

Genom att boka flyg och boende tillsammans sparar du en rejäl slant.

Föredrar du din frukost serverad vid poolen? Inga problem. Med över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden världen över att välja mellan, är vad som helst möjligt.

Och glöm inte att om du bokar ett paketerbjudande genom MrJet och hittar ett billigare erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så möter vi det och och för över skillnaden enligt vår prisgaranti. Tryggare än så kan det inte bli!

Vare sig du vill till en livlig storstad eller en lugn by vid kusten, så ser vi till att du kan komma precis dit du vill. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Tanana

Varför inte boka en resa till Tanana och uppleva det som Inre Alaska har att erbjuda? Regionen har, trots dess ljuvliga berg och tundra hållit sig från att bli en typisk turistdestination.

Tanana ligger cirka 5 500 km väster om landets huvudstad, Washington.

Besök trakten runt omkring Tanana genom en utflykt till Manley Hot Springs eller Rampart. Manley Hot Springs ligger 70 km åt öster, och Rampart ligger 95 km åt nordöst.

Ett perfekt sätt att uppleva den lokala naturen är att ge dig ut på ett ordentligt äventyr i det fria. Bergsklättring är en av de populäraste aktiviteterna i området, men om det inte verkar så lockande kan du prova på vandringar.

Det finns många möjligheter att komma ut i vattnet i Inre Alaska. Här erbjuds nämligen allt från forsränning till båtturer. Se bara till att inte glömma solkrämen!

Om du råkar besöka Tanana den 4 juli bör du förbereda dig för lite feststämning. Många ortsbor går ut tillsammans och firar USA:s självständighetsdag.

När din semester har nått sitt slut och det är dags att säga adjö, ska du inte lämna dina återstående amerikanska dollar klirrandes i plånboken. Vad sägs om att köpa några souvenirer som en påminnelse om denna magnifika region?

Skulle du vilja veta var den närmaste flygplatsen ligger? Det är Rampart, och du kan hitta den 95 km från Tanana.