Resor till Tanah Rata

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Tanah Rata med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Tanah Rata

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Tanah Rata
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Tanah Rata

Flyg och hotell i Tanah Rata

MrJet hjälper dig med allt från flyg och hotell till Tanah Rata till alla magiska äventyr under vistelsen så att din resa till Tanah Rata blir så bra den någonsin kan bli.

Spara pengar om du bokar flygbiljetter och hotell tillsammans.

Vi har över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 internationella hotell. Du kan välja bland dem med bara ett par klick. Dags att sluta komma med ursäkter och börja arrangera den ultimata resan.

När du bokar din paketresa genom MrJet får du ta del av vår prisgaranti som innebär att om du hittar ett bättre erbjudanden någon annanstans inom 48 timmar, så matchar vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Är det inte dags att tillfredsställa reseälskaren inom dig? Från exotiska och färgstarka städer till oanade äventyr - det finns inga gränser för vad du kan uppleva! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Tanah Rata

Packa resväskan och ta fram kameran. Din resa till Tanah Rata bjuder på en massa överraskningar.

Omkring 7 000 människor bor i den här delen av Cameron Highlands.

Tanah Rata ligger 2 km från Brinchang och 160 km från Kuala Lumpur, landets huvudstad.

Gillar du fantastiska naturupplevelser? Då ska du åka till Parit-vattenfallen. Vattenfallets mäktiga kraft blir ett minne för livet.

Orang Asli-bosättningar är en av områdets mest imponerande historiska och kulturella sevärdheter. Om du vill lära dig mer om regionens förflutna är ett besök dit något du absolut inte får missa.

Tillbringa en eftermiddag på de gröna banorna på Cameron Highland golfklubb och ha kul samtidigt som du lättar stressen och håller dig i form.

Hotell i Tanah Rata

Kom ihåg att välja ett boende så snart som möjligt. Kanske vi på MrJet kan hjälpa dig? Hitta ditt idealiska boende i vår reseguide. Här finns över 45 boenden samlade.

Cameron Highlands Resort och Strawberry Park Resort rekommenderas av många besökare vilket gör det enkelt för dig att hitta ett bra boende.