Reserestriktioner kan gälla för Vietnam, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Tan Phu

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Tan Phu med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Tan Phu

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Tan Phu
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Tan Phu

Varje resenär är unik på sitt eget sätt och du är definitivt inget undantag. Låt MrJet arrangera den perfekta semestern med flyg och hotell till Tan Phu för dig idag.

Få mer pengar över i plånboken när du köper både flygresa och hotellrum med oss.

Vi har över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 internationella hotell. Du når dem med några få klick. Så sluta förhala och börja arrangera den ultimata resan.

Och glöm inte att om du bokar din paketresa genom MrJet och hittar ett billigare erbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter bokning, så matchar vi det och och återbetalar skillnaden enligt vår prisgaranti. Du kan inte förlora på det!

Carpe diem! Fånga dagen och ta fram dina resväskor. Fantastiska äventyr väntar dig över hela vår planet och vi kan hjälpa dig att njuta av dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Tan Phu

Din resa till Tan Phu kommer att överraska med en egen, speciell charm.

Landets huvudstad Hanoi ligger cirka 1 100 km norr om Tan Phu.

Tillbringa en förmiddag i lugnet på Phan Thiet Beach. Glöm inte strandhatten!

Natursköna upplevelser är alltid intressanta, och runt omkring Tan Phu finns det flera stycken. Två av de mest omtyckta är Dambris vattenfall, som ligger 50 km bort, och Dong Nais kultur- och naturreservat, 50 km bort.

Vill du uppleva områdets religiösa sevärdheter? Besök då Hong Trung Son Pagoda.

Känner du för att vidga dina vyer? Ta Lai ligger bara 3 km från Tan Phu, och Da Huoai finner du 25 km åt öster. Ta en tur och se efter vad som finns i området runt omkring.

Att resa är mycket mer än att bara besöka sevärdheter och smaka på lokal mat. Det handlar också om att komma i kontakt med människorna och deras kultur. Få ut det mesta möjliga av din ledighet i Dong Nai genom att memorera ett par lokala uttryck. Du kanske blir glad att du lärde dig Ăn ngon nhé, som betyder ”smaklig måltid”. Du anser kanske att Làm ơn nói chậm hơn är lättare att säga? Det betyder ”snälla, tala långsammare”.

Om du överväger att besöka Tan Phu i september kommer du att vilja vara här den 2 september för Vietnam självständighetsdag. Det brukar finnas en del spänning i luften dagarna innan och under nationaldagshyllningarna.

Innan du packar och säger Xem bạn sau för den här gången, varför inte spendera dina resterande semesterpengar på att köpa några sista souvenirer från Tan Phu?

Den närmaste flygplatsen är Tan Son Nhat Intl, som ligger 100 km sydväst om Tan Phu. Se till att du har tillräckligt med tid på dig att nå fram.