Resor till Taipei

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Taipei med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Taipei

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Taipei
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Taipei

Flyg och hotell i Taipei

Gör livet enkelt för dig själv och låt det hjälpsamma teamet på MrJet boka flyg och hotell till Taipei. Flyg, boenden och fantastiska upplevelser — vi kan ordna din drömsemester. Allt som finns kvar för dig att göra är att packa väskan!

Vem kan stå emot ett bra erbjudande? När du ordnar paketresor med både flygresa och hotellrum med oss kan du spara stort.

Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 hotell över hela världen, har det aldrig varit enklare att bryta sig loss från vardagen.

Vi är så säkra på våra priser att om du köper ett paketerbjudande med MrJet och hittar ett erbjudande som är bättre än vårt inom 48 timmar, så möter vi det och och återbetalar skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Är du redo att lyssna till reseälskaren inom dig? Från imponerande metropoler till dramatiska äventyr - det finns inga gränser för vad du kan uppleva! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Taipei

Upptäck de spännande omgivningarna kring Taipei. Du kommer att få se en ny sida av Taipei. Med så många platser att utforska och saker att göra är det lätt att förstå varför 7 900 000 människor väljer att leva i denna fantastiska stad. Taipei hittar du 7 km öster om stadens centrum. Om du tar flyget till Taoyuan Intl. är det bara att hämta dina väskor, haffa en taxi och bege dig 40 km åt öster.

I staden råder det definitivt ingen brist på saker att se och göra, och flera av dem hittar du nära Taipei. Det är inte lätt att välja vilka som är de bästa sevärheterna, men Taipei 101 och Chiang Kai-sheks minnessal är några du bara inte får missa. Glöm inte att även ta med Maokong-gondolen och Sun Yat-Sen Memorial Hall på din lista över saker att se. Om du vill se staden från en annan synvinkel ska du planera in ett besök till Nangang och Shenkeng, som du definitivt inte får missa.

Den främsta sevärdhetsrekommendationen i samtliga guider om Taipei är helt klart National Palace Museum. Vad väntar du på? Denna berömda sevärdhet ligger bara 7 km från stadens centrum.

Om du känner dig sugen på att utforska några av höjdpunkterna i stadskärnan bör du bege dig till Shilin nattmarknad och Longshan-templet. Taipei Confucius-templet och National Taiwan Museum bör även de ingå i resor till stadskärnan.

Stanna vid några kulturella höjdpunkter för att lära dig mera om regionen. Songshands kulturella park och Songshan Cultural and Creative Park bör du inte missa.

Som du säkert vet har småbarn obegränsat med energi. Tacksamt nog, så finns det några platser i närheten dit du kan ta dem så de får springa av sig. Baby Boss och Rainbow Riverside Park är några populära möjligheter.

Shoppingupplevelsen är vad du gör den till. Oavsett om du vet vad du letar efter eller om du bara vill ta en titt, kommer du att älska tiden du spenderar hos Taipei 101 Mall, Core Pacific Living Mall, Tong Huas nattmarknad och Jaohos nattmarknad.

Museet för institutet för historia och filologi och Xinyis offentliga samlingssal har så många historier att berätta. Oavsett om du är historienörd eller inte, så kommer du ändå att lära dig något när du besöker dessa söndervittrade och gamla platser.

Om du gillar heliga platser måste du besöka Ciyou-templet och Chih Nan-templet.

Hotell i Taipei

Det är ofta ganska lätt att hitta ett bra boende i Taipei och nu har vi på MrJet gjort det lättare. Nu hittar du nämligen fler än 178 populära boenden på ett och samma ställe.

Boenden i Taipei erbjuder allt från rum med bara det absolut nödvändigaste till rum som har allt du någonsin kan önska dig. Om du är ute efter ett hotell som inte tänjer på plånboken för mycket kan du boka ett rum på United Hotel vid 200 Kwang-fu South Road eller Daan Park Hotel vid 8F No.271 Section 2 Xinyi Road. Det finns också W Taipei och Le Meridien Taipei. Dessa lyxigare hotell passar utmärkt för de som vill leva som en kung eller drottning under sin vistelse.