Resor till Taichung

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Taichung med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Taichung

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Taichung
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Taichung

Drömmer du om Taichung? Det hjälpsamma teamet på MrJet kan ordna med allt från utflykter och biluthyrning till flyg och hotell i Taichung.

Du får bra rabatter när du väljer att ordna både flygresa och rum genom oss.

Med en stor samling på över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 boenden världen över finns det mycket att välja bland oavsett vad du känner för.

Med vår prisgaranti behöver du inte tveka! Om du hittar ett bättre paketerbjudande inom 48 timmar efter att du har bokat genom oss, så matchar vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Packa resväskan. Det är dags att bege sig! Från sanddynor till de högsta bergen och alla strandnära paradis däremellan - vi hjälper dig att släppa lös din äventyrslust. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Taichung

En resa till Taichung väntar på dig. Staden är full sevärdheter att upptäcka.

Cirka 1 000 000 människor bor i den här staden.

Taichung ligger ungefär 8 km från Zhuolan och 16 km från Dahu.

Har barnen mycket energi? På Lihpao Land kommer de säkert att underhålla sig en stund.

Oavsett om du vill lära dig om den lokala floran eller utforska de slingrande gångvägarna, så finns det någonting för alla när du besöker Lavenderskogen och Blommornas hav i Xinshe.

Från en vänskapsmatch i fotboll till att koppla av i gräset, det finns många skäl att besöka en grön oas som Taichung Park eller Feng Le (skulpturpark). Du kan också sätta dig ner med din favoritbok och se världen passera förbi när du besöker Taichungs folklivspark och Taichung Metropolitan Park.

Det är alltid en bra idé att be personer på plats om hjälp. Oavsett vilken information du behöver, finns den trevliga personalen vid Taichung Harbor Visitor Information Center alltid nära till hands för att hjälpa dig.

Har du tagit med dig vandringskängorna? Då ska du boka in en lång promenad vid Shei-Pa nationalpark eller Taoberget. Gaomei Wetlands är också ett reservat med otroligt vackra vyer som du inte får missa.

På 921 taiwanesiska jordbävningsmuseum finns det alltid något lärorikt att lära sig om. Personalen kan ge dig information om museets guidade rundturer. happening.

Förbättra dina kunskaper om naturens värld när du besöker Nationella vetenskapsmuseum. Med tanke på all information som finns och alla spännande arter som finns att beskåda, kan du komma att behöva tillbringa en hel dag här!

De spännande konstverken i utställningarna som National Museum of Fine Arts och Asia moderna konstmuseum ståtar med kommer att få dig att känna dig inspirerad.

Det är aldrig slöseri med tid att studera historia. Låt Taichungs rådhus och Rainbow Village ge dig djupare kunskap om områdets förflutna. Om du vill se mer borde du också besöka Taichung Broadcasting Bureau och Natural Way Six Arts Culture Center.

Innanför de maffiga väggarna på XinShe slott finns en betydande historia. I vartenda hörn går det att förnimma gångna tiders glansdagar.

Vilken tro du än har kan Paochuehtemplet och Martyr's Shrine hjälpa dig att knyta an till din spirituella sida. Om du känner för att upptäcka ännu mer ska du se till att inte missa Cheng Huang-templet och Le Cheng-templet.

Shr-Hwa International Tower och Aofong Hill Observatory är två av många uppskattade lokala sevärdheter att besöka under resor till Taichung. Du kommer att få flera bildsköna upplevelser under ditt besök vid båda dessa platser, så kontrollera att du har kameran till hands!

Du vet väl att Taichung har flera bra affärer? Några av de populäraste är Sogovaruhuset och Chungyo Department Store. Och om du inte kan hitta något fint där kanske du har mer tur på Fengjias nattmarknad eller ASEAN Square.

Är det dags för en kväll med gänget? Då ska du se efter om du kan få tag på biljetter till de enastående showerna på Taichung Metropolitan (operahus) eller Fulfillment Amphitheater.

Kartongkungen – Daqing är också en fascinerande turistattraktion som är värd några timmar av din tid under din semester i Taichung.

Hotell i Taichung

Även vana resenärer måste vara ute i god tid om de ska boka boende här. Taichung erbjuder bara ett fåtal olika boenden. Dem kan du läsa mer om i vår reseguide.

När det finns så pass bra alternativ som Rollin Farm och Bright Moon B&B att välja och vraka mellan kan du ta dig från flygplatsen till ditt rum på nolltid.