Resor till Sydenham

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Sydenham med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Sydenham

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Sydenham
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Sydenham

Flyg och hotell i Sydenham

Varje resande är unik på sitt sätt och du är inget undantag. Låt MrJet sätta ihop den bästa resan med flyg och hotell till Sydenham för dig och ditt resesällskap.

Om du ordnar både flyg och hotellrum genom oss får du extra pengar att spendera under vistelsen.

Inget är bättre än en välplanerad semester. Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden över hela världen är det närmare än du tror till nästa fantastiska äventyr.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig tveka. Boka ett paketerbjudande genom MrJet idag och om du lyckas hitta ett erbjudande som är billigare än vårt inom en 48-timmarsperiod, så matchar vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Stunden är inne! Följ din inre äventyrare var den än leder dig. Varje hörn av världen är fylld av fantastiska överraskningar och helt nya upplevelser, så låt oss hjälpa dig att äntligen få upptäcka dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Sydenham

Upplev de spännande omgivningarna kring Sydenham. Här kommer du samtidigt få se en ny sida av Christchurch. 360 000 människor bor i denna fantastiska stad, och det är faktiskt inte så konstigt. Sydenham ligger 2 km söder om stadskärnan. Om du landar på Christchurch Intl. är det bara att vänta in dina väskor, vinka in en taxi och åka vidare 11 km åt sydöst.

Ett stort antal av stadens mest populära sevärdheter går att hitta i närheten av Sydenham, och New Brighton Beach och Mona Vale är två av de mest imponerande. Se även till att besöka Canterbury Museum och Lyttelton Harbour. Under din vistelse här kanske du ska svänga förbi några andra av stadens områden för att se allt vad Christchurch har att erbjuda. Cathedral Square och Christchurch är två bra förslag som inte ligger särskilt långt bort.

Här är det nästan omöjligt att ha tråkigt. Här finns så många magnifika saker att besöka på kort avstånd från stadskärnan, exempelvis Riccarton House.

Lär dig nya saker om regionen när du besöker Christchurch Art Gallery, Chalice och The Piano: Centre for Music and the Arts. Dessa kulturella attraktioner kan du inte utelämna!

Intresserad av några rundor golf? Hoppa in i ett par khakishorts, smörj dina klubbor och demonstrera dina bästa Annika Sörenstam-slag när du besöker Christchurch Golf Club och Hagley Golf Course.

En härlig egenskap denna plats har är dess närhet till allmänna parker. Mitt bland all liv och rörelse kommer du att hitta många platser att koppla av i gräset på. Hagley Park och Canterbury Agricultural Park är bra val.

Shoppingupplevelsen är vad du gör den till. Oavsett om du söker efter något speciellt eller om du bara vill titta, kommer du att älska tiden du spenderar hos Westfield Riccarton Mall, Cashel Mall, Bush Inn Centre och Re:START Mall.

De närliggande historiskt intressanta platserna kommer att ge dig en glimt av områdets fascinerande historia. University of Canterbury, Ferrymead Heritage Park, Bridge of Remembrance och Victoria Square får inte missas.

Heliga platser som Cardboard Cathedral och Nurses' Memorial Chapel ger dig en djupare förståelse för områdets spirituella sida. Den stillsamma atmosfären är perfekt för djupa tankar och reflektioner.

Hotell i Sydenham

Längtar du efter att boka ditt boende i Sydenham? Kanske vi kan hjälpa dig? Hos oss hittar du nämligen 163 utmärkta boenden samlade på ett ställe.

Om du vill åt ett enklare rum utan onödig lyx är YMCA Christchurch Hostel på 12 Hereford Street ett bra alternativ. Ett annat boende som erbjuder utmärkt service till ett lågt pris är Racecourse Backpackers Hostel på 130 Racecourse Road. Om du istället vill satsa på något finare är Dyers House och The Establishment två pampigare alternativ.