Resor till Surulere

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Surulere med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Surulere

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Surulere
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Surulere

Flyg och hotell i Surulere

Gör det enkelt och låt de skickliga experterna på MrJet boka flyg och hotell till Surulere . Flyg, boende och fantastiska upplevelser — vi kan ordna allt. Allt som finns kvar för dig att göra är att ställa väckarklockan!

Du får toppenrabatter om du väljer att fixa både biljetter och boende genom oss.

Om du planerar din semester genom oss finns det inga gränser för allt du kan uppleva. Med ett globalt nätverk på över 500 partnerflygbolag and more than 500 000 internationella boenden kan du få allt du kan tänka dig.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig vara rädd för att gå miste om något bättre. Boka ett paketerbjudande genom MrJet idag och om du lyckas hitta ett bättre erbjudande inom en 48-timmarsperiod, så matchar vi det och återbetalar skillnaden.

Vi är här för att hjälpa dig att tillfredsställa din äventyrslust! Vare sig du vill simma med delfiner lära dig att laga lokala specialiteter, så ordnar vi det. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Surulere

Det är platser som Surulere som ger Lagos sin charm. Är du redo för att se vad denna del av staden har att erbjuda? 9 000 000 människor är bosatta i denna populära metropol, och det är faktiskt inte så konstigt. När du har ankommit till Murtala Muhammed Intl. och väntat in dina väskor behöver du åka 9 km åt söder innan du kan börja packa upp på hotellet. Surulere hittar man 1 km väster om stadskärnan.

Surulere är ett paradis när det kommer till sightseeing. En stor del av stadens turistattraktioner går att hitta i närheten av detta intressanta område, däribland Synagogue Church Of all Nations och Nigeriska nationalmuseet. Efter ett besök vid dessa platser kommer du definitivt vilja fortsätta med Lagos City Mall och Muson center. Om du vill se staden från en annan synvinkel ska du planera in ett besök till Lagos och Igbobi, som bara väntar på att bli upptäckta.

Ta på dig dina vita kläder och bege dig till Teslim Balogun-stadion för att visa ditt stöd för First Bank FC. Ett besök hit är ett måste för alla som gillar fotboll.

Hotell i Surulere

Välj ut ditt perfekta boende med hjälp av MrJet. Här hittar du nämligen fler än 73 boenden i Surulere samlade.

Om du hellre spenderar pengar på upplevelser och aktiviteter än på boende kan antingen Amara Suites eller Hotel Aries Suites passa dig perfekt. Du kan istället låta den erfarna personalen på Leadway Hotel lkeja eller Protea Hotel Ikeja behandla dig som en kung eller drottning. Du är ändå på semester!