Resor till Stryn

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Stryn med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Stryn

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Stryn
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Stryn

När det är dags att ta en välbehövlig paus och förlora dig själv i nya saker, kan en resa till Stryn vara precis det som behövs. Med hjälp av MrJet hittar du de bästa priserna på flyg och hotell till Stryn.

Du får fantastiska rabatter om du bestämmer dig för att fixa både flygresa och boende med oss.

Om du bokar din resa genom oss finns det inga gränser för hur oförglömlig din vistelse kan bli. Med ett världsomspännande nätverk på över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 internationella boenden kan du få allt du drömt om.

Vi kanske kan övertyga dig med vår prisgaranti? Om du kan hitta ett bättre paketerbjudande inom 48 timmar efter genomförd bokning möter vi det och och lämnar tillbaka skillnaden.

Idag är dagen att börja checka av listan över drömresor. Vare sig du drömmer om höga bergstoppar eller böljande hav hjälper vi dig att komma dit. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Stryn

Det finns en mängd orsaker till varför du ska packa resväskan och resa till Stryn. Läs mer om du vill upptäcka några av de bästa.

I den här delen av Sogn og Fjordane bor det omkring 2 000 människor.

Stryn ligger inte så långt från Hornindal, som ligger 25 km åt nordväst. Oslo, landets huvudstad, ligger 300 km åt sydöst.

Känner du att du behöver komma närmare naturen? Då är de vackra miljöerna på Briksdalbreen och Kjenndalsbreen precis vad du behöver. Bodalsbreen har också en oslagbar natur som du inte får missa.

Är du angelägen om att se allt som den här destinationen har att erbjuda? Jostedalsbreen nationalpark är en mindre välkänd attraktion som du kanske har glömt bort.