Resor till Stratford

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Stratford med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Stratford

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Stratford
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Stratford

Flyg och hotell i Stratford

Luta dig tillbaka och låt det skickliga teamet på MrJet boka flyg och hotell till Stratford. Flyg, boenden och otroliga upplevelser — vi kan ordna din drömsemester. Allt som finns kvar för dig att göra är att dyka upp i tid!

Få mer över till sevärdheter och nöjen när du bokar både flygresa och boende med oss.

Med över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 hotell över hela världen, är det lätt att fly vardagens tristess.

Vi tror så starkt på våra priser att om du bokar ett paketerbjudande med MrJet nu och råkar snubbla över ett mer attraktivt erbjudande än vårt inom 48 timmar, så möter vi det och och betalar tillbaka skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Carpe diem! Fånga dagen och leta fram den där resväskan. Spännande äventyr väntar dig överallt och vi vill hjälpa dig att njuta av dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Stratford

Det är platser som Stratford som gör New Haven till den stad den är idag, Känner du dig redo för att se vad du kan få uppleva här? Med så många platser att utforska och saker att göra är det ganska självklart varför 130 000 invånare har valt att leva sina liv i denna underbara stad. När du har landat på LaGuardia och väntat in dina väskor ska du åka 80 km åt nordöst innan du är framme vid ditt hotell. Stratford hittar man 20 km sydväst om stadens centrum.

I staden finns det gott om fantastiska saker att göra, och många av dem hittar du nära Stratford. Det är ingen lätt uppgift att välja vilka som är de bästa sevärheterna, men Beardsley Zoo och Silver Sands State Park är några du absolut inte får missa. Även Barnum Museum och Westfield Connecticut Post Mall är platser du bara måste se, som dessutom ligger på bekvämt avstånd. Ett riktigt bra sätt att få en djupare inblick i denna livliga stad är att besöka några av dess olika områden. Så se till att åka förbi närliggande Devon och Roosevelt Forest och upplev deras unika charm.

Yale University och East Rock Park är två unika sevärdheter i stadskärnan som du absolut inte får missa.

Packa en picknickkorg och bjud med några vänner för en eftermiddag när du besöker de avkopplande stadsparkerna i närheten. Välj mellan Boothe Memorial Park and Museum, Svihra Park och Lafayett Park.

De närliggande historiska sevärdheterna kommer att göra att du får en glimt av områdets unika förflutna. Academy Hill och Perry House har många berättelser att återge.

Klä dig i dina marinblåa, ljusblåa, silvergråa och vita halsdukar och tröjor och ta dig till Ballpark at Harbor Yard för att heja på Bridgeport Bluefish. Ett besök hit är ett måste för alla som gillar baseboll.

Hotell i Stratford

Har du äntligen bokat din resa till Stratford? Då är det kanske dags att hitta någonstans att bo också? Låt oss på MrJet hjälpa dig. Vi har flera olika boenden i Stratford.

Vakna upp på glatt humör när du bokar ett par nätter på något av de populära boendena Trumbull Marriott Merritt Parkway och Residence Inn by Marriott Milford.