Resor till Stralsund

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Stralsund med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Beste paketresor till Stralsund:

centrovital SPA & Sports Hotel
Rocco Forte Hotel De Rome Berlin
Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade
Goodman's Living
Hotel Adlon Kempinski

Semesterpaket i Stralsund på tre nätter

centrovital SPA & Sports Hotel
Rocco Forte Hotel De Rome Berlin
Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade
Goodman's Living
Hotel Adlon Kempinski

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Stralsund

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Stralsund
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Stralsund

Flyg och hotell i Stralsund

Stralsund väntar. Låt MrJet hjälpa dig att ordna de bästa erbjudandena på flyg och hotell till Stralsund.

Om du bokar en paketresa till Stralsund, det vill säga både flygbiljetter och boende med oss, kan du spara en rejäl slant.

Fly vardagen med med ett enda musklick. Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 internationella hotell är du närmare än vad du tror till nya och underbara äventyr.

Vår prisgaranti innebär att om du köper en paketresa genom MrJet och sedan råkar snubbla över ett bättre erbjudande inom en 48-timmarsperiod, så matchar vi det och återbetalar skillnaden. Kan det bli bättre?

Carpe diem! Fånga dagen och ta fram dina resväskor. Oändliga äventyr väntar på dig bakom varje hörn och vi vill hjälpa dig att utforska dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Stralsund

Besök alla sevärdheter och var öppen för nya upplevelser på din resa till Stralsund, en destination som alltid lockar fler besökare.

Omkring 59 000 människor bor i den här delen av Östersjökusten.

Stralsund ligger 200 km norr om landets huvudstad, Berlin, och 6 km väster om Papenhagen.

Har barnen överskottsenergi? På HanseDom Stralsund kommer de säkert att underhålla sig några timmar.

Våra hav är fyllda av alla typer av marina djur. På Ozeaneum får du chansen att se några av dessa märkliga varelser på nära håll.

Vill du upptäcka stadens mest spännande plats? Då ska du ta en tur till Stralsund Zoo, där du kan titta på en del arter i djurriket.

Regionen har många fantastiska stränder. Binz strand och Prora strand är två av de finaste. Missa inte heller Ostseebad Baabe och Seebad Lobbe . De brukar också ligga högt på listorna hos turister i området.

Är det dags att ladda om dina egna batterier? Då är en dag i de vackra omgivningarna på Stralsund hamn den rätta medicinen.

Marinemuseum Dänholm är perfekt för dig som gillar att se fascinerande föremål samtidigt som du lär dig om nya saker.

Skeppsbygge och navigeringsteknik har spelat en vital roll för utvecklingen i många länder världen över. För mer information om sjöfartens historia i regionen, sätt segel mot Nautineum.

Bredda dina kunskaper om naturen med ett besök på Deutsches Meeresmuseum. Med tanke på all information som finns och alla fascinerande arter som finns att undersöka, kan du komma att behöva tillbringa en hel dag här!

Utställningarna Museum für Komische Kunst kan erbjuda är fulla av fantasifull konst. Efter att ha beundrat dem kan du beställa en kaffe på ett kafé i närheten.

Att lära sig om det förflutna är det bästa sättet att förstå sig på nutiden. Du kan få en inblick i hur händelser och människor format denna region till vad den är idag genom att besöka Norges museum för kulturhistoria.

Om du vill ta del av det historiska Stralsund kan du planera in ett besök till Rathaus och Wulflamhaus. Varför inte också ta dig till Kuetertor och Dielenhaus?

Det är mer än bara magen som ska vara nöjd när du är ute på dina äventyr. Se till att även själen är tillfredsställd. Historiska religiösa platser, som St.-Marien-Kirche i Stralsund och Johanniskloster, kommer definitivt göra din semester mer betydelsefull. För många besökare med en spirituell nyfikenhet ligger även S:t Nicolai kyrka högt på listan över sevärdheter att besöka.

Sellins pir är ett imponerande landmärke som utan tvekan kommer figurera på dina mest älskade semesterbilder.

Varför inte gå på en av de suveräna föreställningarna på Theater Stralsund? Här kan du alltid räkna med en bra kväll.

Hotell i Stralsund

I Stralsund bör du boka boende i tid eftersom det bara finns 19 olika boenden här. Ta hjälp av vår reseguide om du vill läsa mer om dem.

Boenden i Stralsund erbjuder allt från enklare rum till rum med allt du kan önska dig. Om du är ute efter ett billigt hotell kan du boka in dig på Pension Hafenblick vid Semlowerstraße 31 eller Ostseehotel Stralsund vid Am Langendorfer Berg 4. Om du däremot är en sådan som gillar att bre på lite när du är på semester skulle Romantik Hotel Scheelehof eller Wyndham Stralsund HanseDom vara mer för dig.