Resor till Stavanger

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Stavanger med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Stavanger

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Stavanger
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Stavanger

Drömmer du om Stavanger? MrJet är riktiga experter på personliga resor, med flyg och hotell till Stavanger, vare sig det gäller omfattande äventyr eller uppfriskande miniresor.

Spara pengar genom att boka flygresa och hotell samtidigt.

Föredrar du lakan av egyptisk bomull och middagen serverad i en roterande restaurang? Inga problem. Med över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden världen över att välja bland, är vad som helst möjligt.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig vara rädd för att gå miste om något bättre. Boka en paketresa genom MrJet idag och om du lyckas hitta ett bättre erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så matchar vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Packa dina väskor. Det är dags att bege sig! Från platt öken till snötäckta bergstoppar och alla kustpärlor däremellan - vi hjälper dig att hitta äventyraren inom dig. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Stavanger

Planerar du en resa till Stavanger snart? Starta din upptäcktsresa i den här charmiga staden med dessa förslag på vad du kan se och göra.

Eftersom 120 000 människor bor här kommer du helt säkert att träffa många nya vänner.

Stavanger ligger 300 km sydväst om landets huvudstad, Oslo, och 14 km söder om Rennesoy.

Om du åker på semester till Stavanger med livliga barn kan en utflykt till Kongeparken passa perfekt.

Oavsett om du vill lära dig om den lokala floran eller utforska de slingrande gångvägarna, så finns det något för alla när du besöker Flor & Fjaere (botanisk trädgård) och Stavangers botaniska trädgård.

Planera in en dag på Vaulen-stranden. Här kan du njuta av den vackra havsutsikten och bara andas i flera timmar.

Har du tagit med dig träningsskorna? Då ska du planera in en morgonpromenad i den vackra naturen vid Preikestolen eller Kjeragberget. Kjerag har också otroligt vackra vyer som du inte får missa.

Kolla in de fängslande utställningarna på Norska petroleummuseet eller Norsk hermetikkmuseum (museum). Strosa runt i din egen takt eller fråga personalen om tiderna för de guidade turerna. Om det finns tid över ska du också gå på Telemuseum (museum) och Järnåldersgården.

Båttillverkning och navigeringsteknik har spelat en vital roll för utvecklingen i många länder över hela världen. För mer information om sjöfartens historia i regionen, sätt segel mot Stavanger Sjøfartsmuseum.

Vetenskapsfanatiker kommer att bli överlyckliga på Vetenskapsfabriken, där en fantastisk uppsättning häpnadsväckande vetenskapliga artefakter och föremål bara väntar på att bli undersökta.

I vår moderna värld slipper man resa på de sju haven för att få se naturens många underverk. Man kan helt enkelt besöka platser som Stavanger Museum och Arkeologiska museet istället, där ett otroligt utbud ovanliga och unika arter visas upp under samma tak.

Köp dig en kaffe och spendera dagen med att vandra runt i utställningarna som Rogaland Kunstmuseum och Mølleparken erbjuder. De är fullproppade med otroliga konstverk och har något för alla.

Du kommer säkerligen lämna Ledaal (kungligt slott) och Valbergtårnet (vakttorn) med en djupare insikt i regionens kultur och historia.

Om du ser fram emot att få en liten inblick i den lokala religionen kan du satsa på en pilgrimsfärd till Stavanger-katedralen.

När du reser till Stavanger kan du besöka Sverd i fjell (monument), som fungerar som en viktig påminnelse om områdets historia.

Behöver du köpa presenter till dem där hemma? Då ska du passa på att fynda i affärerna på Kvadrat köpcenter och Amfi Madla. Du kanske hittar en present till dig själv också.

Om du vill hinna med lite golf är det bara att leta fram några klubbor och bege dig till Solas golfklubb.

Hotell i Stavanger

Det kan vara bra att välja ditt boende i Stavanger så fort som möjligt. Börja med att kolla i vår reseguide. Här har vi massor av boenden samlade.

Backpackers och andra som har en budget att hålla kan hitta billiga rum på Skansen Hotel eller Stavanger Lille Hotel. Här får du utmärkt service utan att det kostar allt för mycket. Om det däremot är lyx du är ute efter är Scandic Stavanger Forus och Radisson Blu Royal Hotel, Stavanger två pampigare alternativ.