Reserestriktioner kan gälla för Italien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Staffolo

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Staffolo med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Staffolo

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Staffolo
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Staffolo

Flyg och hotell i Staffolo

MrJet hjälper dig med allt från flyg och hotell till Staffolo till alla roliga äventyr under vistelsen så att din resa till Staffolo blir så bra den någonsin kan bli.

Om du bokar någon av våra paketresor till Staffolo, det vill säga både flygbiljetter och boende med oss, kan du spara pengar.

Med allt du behöver på ett ställe är det lättare än någonsin att arrangera drömresan. Över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 internationella hotell innebär att du kan ge dig iväg på nolltid.

Nu kan du känna dig trygg med vår prisgaranti! Om du hittar ett paketerbjudande som är billigare än vårt inom 48 timmar efter att du har bokat genom oss, så matchar vi det och återbetalar skillnaden.

Oavsett om du är ute efter en pulserande metropol eller en lugn by vid kusten, så hjälper vi dig att hitta precis det du vill ha. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Staffolo

Kan du inte sluta tänka på en resa till Staffolo? Vilken slags semester du än är ute efter finns det något för dig.

Landets huvudstad Rom ligger cirka 180 km söder om Staffolo.

Plocka fina snäckskal eller ta en promenad längs vattnet vid Sualzo-stranden eller Sassi Neri strand. You'll find these inviting pieces of coastline 90 km and 35 km away, respectively.

Natursköna upplevelser är det många som gillar, och alldeles utanför Staffolo kan du hitta flera stycken. Två av de mest omtyckta är Frasassi-grottorna, 19 km bort, och Furlopasset, som ligger 45 km bort.

Parrocchia San Urbano och Parco Naturale Regionale della Gola della Rossa e di Frasassi ligger i den närliggande staden Cupra Montana, bara 6 km från Staffolo. Passa även på att utforska Grotte di Osimo och Museo Civico di Osimo i Polverigi, 17 km bort, om du har tid till övers.

Du kanske redan har hört talas om Recanati Torre Civica, Leopardihuset och Santa Maria di Monte Morello-kyrkan? De ligger alldeles i närheten av Recanati, 30 km bort. Här kan du också besöka de omtyckta attraktionerna Piazza Giacomo Leopardi och Recanati kyrkogård.

Erfarna resenärer gör vanligtvis en ansträngning att lära sig några lokala ord. De tycker att förmågan att kunna tala med ortsborna inte bara är användbart, utan också riktigt roligt! Försök säga Buon compleanno. Det betyder ”grattis på födelsedagen”. Vengo da ., som betyder ”jag kommer från”, är också väldigt vanligt.

Räknar du med att vara här runt den 2 juni? Då har du turen på din sida. Varje år detta datum möts hela nationen för att fira Italiens nationaldag.

När det är dags att säga farväl kan du tillbringa din sista timme på semestern med att lära dig säga ett sista "Ciao" till Staffolo.

Med lite enkelt förberedelsearbete ska det inte vara svårt att ta sig till Falconara, som är den närmaste flygplatsen. Den ligger cirka 25 km från centrum av Staffolo.

Hotell i Staffolo

Även organiserade resenärer måste vara ute i god tid för att hinna boka boende här. Staffolo har nämligen bara 6 boenden. Dem kan du hitta mer information om i vår reseguide.

Vill du ha rekommendationer? La Ciminiera Country House och La Collina delle Streghe är förträffliga hotell när det kommer till att erbjuda bra service och bekväma sängar.