Resor till St. Ansgar

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till St. Ansgar med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i St. Ansgar

MrJet fixar allt från flyg och hotell till St. Ansgar till alla fantastiska äventyr under vistelsen så att din semester i St. Ansgar blir precis så som du önskar.

Vem vill inte ha ett bra erbjudande? Om du ordnar paketresor med både flygresa och hotell med oss sparar du pengar.

Föredrar du lunchen serverad på takterrassen? Inga problem alls. Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 internationella hotell att välja bland, kan vad som helst hända.

När du bokar din paketresa med MrJet kan du utnyttja vår prisgaranti som innebär att om du råkar hitta ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så möter vi det och betalar tillbaka skillnaden.

Tillfället är perfekt att börja checka av din bucket list. Vare sig du drömmer om höga bergstoppar eller varma stränder ser vi till att du kan komma dit. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till St. Ansgar

Din resa till St. Ansgar väntar på dig med speciella och unika sevärdheter och aktiviteter.

St. Ansgar ligger 1 400 km väster om huvudstaden Washington.

Ta en biltur till natursevärdheterna i närheten av St. Ansgar. Två vackra platser som ni inte får missa när ni är här är Myre Big Island State Park, 40 km bort, och Jay C. Hormel naturreservat, 35 km bort.

Känner du för att se Osage City Park och Sunny Brae Golf and Country Club? Dessa välbesökta sevärdheter hittar du i Osage, endast 12 km bort från St. Ansgar.

Har du lust att utforska Paramount Theatre, Spam Museum och Wildwood Park? De ligger alldeles i närheten av Austin, 35 km bort. Ta en tur till Lafayette Park och Offentlig park när du ända är här.

Ta din semester i Iowa till en högre nivå genom att testa ballongflygning. Du kan känna på hur det är att vara en fågel högt uppe bland molnen.

Vill du inget hellre än att plaska runt i vattnet under din semester? Smörj in solkrämen och ha roligt som aldrig förr med bad eller tubing.

Njut av vintern tillsammans med vännerna och testa snowboarding under din semester i St. Ansgar. Skidåkning är också en spännande vinteraktivitet som alla kan uppskatta.

Vill du bekanta dig närmare med områdets historiska museer? Det finns ganska många, så se till att ta reda på så mycket som möjligt i förväg.

Ta en mysig promenad och fyll lungorna med frisk luft när du besöker närområdets bondgårdar.

Om du händelsevis besöker St. Ansgar den 4 juli bör du förbereda dig för fest. Många lokalbor går ut tillsammans och firar USA:s självständighetsdag.

Närmaste flygplats är Rochester Intl, 70 km nordöst om St. Ansgar. Se till att du har gott om tid på dig att hinna dit.