Resor till Sopot

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Sopot med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Beste paketresor till Sopot:

Sopot Marriott Resort & Spa
Folks Village Plowce House
Dom&House - Apartments Karlikowska Sopot
Dom & House - Apartments Okrzei Prime
Fama Residence

Semesterpaket i Sopot på tre nätter

Sopot Marriott Resort & Spa
Folks Village Plowce House
Dom&House - Apartments Karlikowska Sopot
Dom & House - Apartments Okrzei Prime
Fama Residence

Semesterpaket i Sopot på fyra nätter

Dom & House - Apartments Port Monte Cassino
Dom & House - Apartments Zacisze
Dom & House - Apartments Parkur
Sopot Marriott Resort & Spa
Rezydent Sopot MGallery Hotel Collection

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Sopot

Kan du inte sluta drömma om Sopot? MrJet är experter på personliga resor, med flyg och hotell till Sopot, vare sig det handlar om omfattande vistelser eller flyktiga minibreaks.

Nu kan du spara en rejäl slant genom att boka flygresa och boende med oss.

Vi har över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden runtom i världen. Du når dem med bara ett par klick. Dags att sluta förhala och börja planera resan du alltid drömt om.

Vi kanske kan övertyga dig med vår prisgaranti? Om du råkar hitta ett billigare paketerbjudande inom 48 timmar efter bokning möter vi det och och återbetalar skillnaden.

Från de mest pulserande städerna till de mest avlägsna gömställena. Det finns äventyr att upptäcka över hela vår jord. Tiden är inne att packa väskan och bege sig av! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Sopot

Planerar du en resa till Sopot snart? Börja din upptäcktsresa i den här charmiga staden med dessa förslag på vad du kan se och göra.

Ofta är det invånarna i en stad som gör den speciell. I den här delen av Östpommerns vojvodskap bor det cirka 40 000 personer.

Om du reser 290 km åt sydöst från Sopot kommer du till huvudstaden i landet, Warszawa. Om du reser 8 km åt norr, kommer du till Gdynia.

Planerar du några roliga eftermiddagar med barnen på er resa till Sopot? På Aquapark Sopot och Kolibki äventyrspark kommer hela familjen garanterat att ha roligt.

Hitta en bra plats i solen på Stranden i Sopot. Här kan du njuta av den vackra havsutsikten och bara koppla av hur länge du vill.

Är det stor tid att ladda batterierna? Då är en dag i den vackra naturen på Trójmiejskis landskapspark den rätta medicinen.

Spendera en stund på Arkelogiska friluftsmuseet Grodzisko eller Sopots museum. Här kan du utforska lärorika föremål i en lugn miljö.

Sopot Pier är ett fascinerande landmärke som utan tvekan kommer figurera på dina bästa semesterbilder.

Sopots fyrtorn har erbjudit navigeringshjälp till många skepp under åren. Det är också en perfekt plats för att ta årets bästa semesterfoto.

Du kan ta en paus vid Sierakowskichs herrgård och tänka på de händelser och människor i historien som har hjälpt till att forma området till vad det är idag.

Är det dags att boka in en kväll med dina vänner? Då ska du se efter om det finns plats kvar till de populära föreställningarna på Forest Opera och Atelier teater.

Det är under vintermånaderna som det roliga börjar, när snöentusiaster från hela världen beger sig till Lysa Gora skidområde.

Hotell i Sopot

Vi på MrJet har gjort det betydligt lättare för dig att boka ditt drömboende i Sopot. 139 av dem hittar du nämligen i vår reseguide. Enkelt va?

Om du hellre spenderar pengar på upplevelser och aktiviteter än på ett hotellrum kan antingen Smart Hotel Garnizon eller Hotel Bursztyn vara det du är ute efter. Eller så kanske du hellre vill leva som kunglighet medan den erfarna personalen på Villa Antonina tar hand om alla dina behov? Sofitel Grand Sopot är också ett bra alternativ för de som vill skämma bort sig riktigt ordentligt.