Resor till Skjervöy

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Skjervöy med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Skjervöy

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Skjervöy
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Skjervöy

Kan du inte sluta drömma om Skjervöy? MrJet är riktiga experter på skräddarsydda resor, med flyg och hotell till Skjervöy, vare sig det handlar om flera månaders expeditioner eller weekendlånga minibreaks.

Vill du ha mer fickpengar? Du har möjlighet att spara rejält om du väljer att boka både flygbiljetter och hotellrum med oss.

Med allt du någonsin kan tänka dig bara några få klick bort har det aldrig varit enklare att arrangera drömresan. Över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 hotell världen över gör att du kan sitta i luften på nolltid.

Tror du att du kan hitta något billigare? Boka ett paketerbjudande idag och om du råkar hitta ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så matchar MrJet det och ger dig tillbaka skillnaden med vår prisgaranti.

Nu har du chansen att börja checka av listan över drömresor. Oavsett om du vill åka till vinterlandskap eller soldränkta stränder ser vi till att du kan komma dit. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Skjervöy

Vilket slags spännande äventyr du än vill ha finns det gott om möjligheter för din resa till Skjervöy.

Landets huvudstad Oslo ligger ungefär 1 200 km sydväst om Skjervöy.

Har det blivit tid för ett litet biläventyr? Då vill vi rekommendera Nord-Lenangen och Karlsøy. Dessa mysiga platser ligger bara 25 km respektive 35 km från Skjervöy.

Sätt dig i bilen och åk på upptäcktsfärd till Tromsö, 85 km från Skjervöy. Alldeles inpå hittar du enastående sevärdheter som Polaria, Nordnorges konstmuseum och Polarmuseet. Macks Ølbryggeri och Tromsö domkyrka är också populära bland turister.

Gör din vistelse i regionen till en oförglömlig upplevelse med en dag av snöskoteråkning eller bergsklättring. Båda är mycket populära utomhusaktiviteter i dessa trakter.

En eftermiddag ute i det fria kan vara bra för kropp och själ. Om du vill sluta stressa en stund kanske du skulle uppskatta fiske från land eller fågelskådning.

I Troms kan du utöva din favorithobby eller kanske prova på något nytt. Här erbjuds nämligen en hel drös med vattensporter, som forsränning och kanotpaddling.

Om du är ute efter något att göra under vintern kan du prova på snowboarding eller skidåkning. Du kommer ha så pass roligt att du inte ens känner av hur kallt det är.

Det är inte lätt att på förhand veta exakt vad man kan upptäcka innanför dörrarna till områdets konstmuseer och historiska museer, men du kan vara säker på att det är något fascinerande!

Om du vill utforska mer av omgivningarna borde du besöka en eller två av områdets utomhusmuseer och trädgårdar.

Om du känner för att utforska regionens förflutna, ska du planera in ett besök vid några närliggande traditionella byar, historiska stadsdelar och krigsföremål och monument. Köp en reseguide, gör lite efterforskningar och välj en favorit.

Oavsett om du är en spirituell person eller inte är ett besök vid några närbelägna kyrkor och katedraler en fantastisk möjlighet att utforska områdets trosuppfattningar.

När du åker till Troms kommer ditt besök garanterat bli roligare om du gör ett försök att memorera några lokala uttryck. Hvordan har du det? kan vara väldigt användbart. Det betyder ”hur mår du?”. Eg er frå ., som betyder ”jag kommer från”, är också väldigt vanligt.

Vill du hänga med i firandet av Norges nationaldag? Stryk under den 17 maj i din resekalender och gör dig redo för fest!

Innan du packer dina saker och säger Se deg senere för den här gången, varför inte spendera dina sista semesterpengar på några minnessaker från Skjervöy?

Om du ska flyga hem är det klokt att bestämma din resväg till flygplatsen innan du åker. Från centrala Skjervöy behöver du åka omkring 85 km åt sydväst till Langnes (TOS), som är den närmaste flygplatsen.