Resor till Sharm el-Sheikh

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Sharm el-Sheikh med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Sharm el-Sheikh

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Sharm el-Sheikh
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Sharm el Sheikh

Kan du inte sluta drömma om Sharm el Sheikh? Teamet på MrJet är mästare på allt från utflykter och biluthyrning till flyg och hotell i Sharm el Sheikh.

Du får fantastiska rabatter om du väljer att fixa både flygresa och boende med oss.

Inte mycket i livet är bättre än en välplanerad resa. Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 boenden över hela världen är du bara några få klick från nästa fantastiska äventyr.

Nu kan du känna dig trygg med vår prisgaranti! Om du hittar ett bättre paketerbjudande inom 48 timmar efter genomförd bokning, så matchar vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Är det inte dags att tillfredsställa reseälskaren inom dig? Från pulserande städer till oförglömliga äventyr - det enda som sätter gränser är din egen fantasi! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Sharm el Sheikh

Sevärdheterna i detta område väntar bara på att bli upptäckta på din resa till Sharm el Sheikh.

För att komma till Sharm el Sheikh från Kairo, landets huvudstad, måste du åka 380 km åt sydöst. En annan bra referenspunkt är Dahab, som ligger 60 km åt norr.

Har barnen överskottsenergi? På Aqua Blue Water Park kommer de säkert att underhålla sig en stund.

Här hittar du många populära stränder. Na'ama Bay Beach och Shark's Bay Beach är två av de finaste. Lägg även till de enastående stränderna Montazah Beach och Hadaba strand i planeringen. De rekommenderas ofta av turister i området.

Ge dig själv lite tid att andas och bege dig till Tiranön och Det skyddade området Nabq. Här kan du ta det lugnt och njuta av vyerna så länge du vill.

Oroar du dig för vår miljö? På Ras Mohammed (nationalpark) kan du få veta mer om hur man jobbar med att bevara våra hav.

Se vilka evenemang som äger rum på SOHO Square under din resa. Här kan du boka biljetter till många fantastiska shower.

Ta reda på skillnaden mellan en putter och en wedge medan du njuter av golfbanan på Sharm El Sheikh (golfklubb).

Hotell i Sharm el Sheikh

Boka ditt perfekta boende med hjälp av vår reseguide. Här hittar du nämligen massor av boenden i Sharm el Sheikh samlade.

I Sharm el Sheikh finns boenden för både backpackers och de som satsar på lyx. Om du vill spara pengar kan du satsa på antingen Sharks Bay Umbi Diving Village eller Aida 2 Hotel Naama Bay. Du kanske hellre vill leva som kunglighet medan den erfarna personalen på Four Seasons Resort Sharm EL Sheikh tar hand om alla dina behov? Royal Savoy Sharm El Sheikh är ett annat utmärkt alternativ för de som vill unna sig på semestern.