Reserestriktioner kan gälla för Italien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Scandicci

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Scandicci med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Beste paketresor till Scandicci:

Hotel La Scaletta Florence
Hotel Berchielli
Villa Cora
Art Hotel Villa Agape
Hotel degli Orafi

Semesterpaket i Scandicci på sex till sju nätter

Hotel La Scaletta Florence
Hotel Berchielli
Villa Cora
Art Hotel Villa Agape
Hotel degli Orafi

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Scandicci

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Scandicci
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Scandicci

Flyg och hotell i Scandicci

Längtar du efter att boka flyg och hotell till Scandicci? Med hjälp av det duktiga teamet på MrJet kan du sätta ihop en vistelse du aldrig glömmer.

Nu kan du spara stort genom att boka både flyg och hotellrum med oss.

Med ett ständigt växande antal på över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 internationella boenden finns det mycket att välja bland oavsett var du vill resa.

Och det bästa är att vi erbjuder en prisgaranti. Det innebär att om du råkar hitta ett bättre paketerbjudande än vårt inom 48 timmar, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden.

Är det inte dags att tillfredsställa din inre äventyrare? Från exotiska och livliga städer till oförglömliga äventyr - det enda som sätter gränser är din egen fantasi! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Scandicci

Vill du ta reda på vad som är så speciellt med Florens? I området Scandicci, som ligger 9 km sydväst om stadens centrum, kan du uppleva vad staden har att erbjuda. Efter att du har tagit dig av planet, hittat dina väskor och lämnat terminalen är det bara en sista resa kvar. Åk 60 km åt öster så kommer du snart kunna packa upp på hotellrummet.

I staden finns mängder av spännande saker att göra, och du hittar flera av dem nära Scandicci. Det är inte lätt att välja ut de bästa sevärheterna, men Ponte Vecchio och Santa Maria del Fiore-katedralen är två du måste besöka. Du borde även passa på att svänga förbi Palazzo Vecchio och Piazza della Signoria. Om du vill uppleva Florens från en annan sida ska du besöka Mosciano och San Martino alla Palma, som du definitivt inte får missa.

Behöver du inspiration om saker att göra i stadskärnan? Två otroliga platser att börja på är Palazzo Pitti och Giardino di Boboli. Stanna även till vid Piazzale Michelangelo och Bargello.

Ta en titt in i glasskåpen och lär dig mera om verken som visas när du går runt bland de fascinerande samlingarna då du besöker Il giardino di Archimede, Museo Enrico Caruso, Museo Geopaleontologico och Museo Di Oggettistica Ferroviaria "Galileo Nesti".

Åk och njut av en lärorik historielektion när du besöker Piazza Acciaioli, Florens amerikanska militärkyrkogård, Castello dell'Acciaiolo och Cimitero Evangelico degli Allori. Du kan helt enkelt inte jämföra med att läsa om dem i en boktext.

Om du väljer att besöka Kartusianklostret Certosa di Firenze och Pieve di San Martino a Gangalandi kan du utforska regionens religiösa sida eller bara njuta av de stillsamma och vackra omgivningarna.

Hotell i Scandicci

Ser du fram emot att hitta ditt boende i Scandicci? Kanske vi på MrJet kan hjälpa dg? Hos oss hittar du nämligen över 111 fantastiska boenden samlade på ett och samma ställe.

Vare sig du är ute efter något enklare boende eller en riktigt lyxig upplevelse har den här destinationen ett och annat att erbjuda. På Villa Mangiacane (Via Faltignano 4) och Riva Lofts Florence (Via Baccio Bandinelli 98) får du utmärkt service för ett rimligt pris. Om du istället vill bli ordentligt omhändertagen under din semester kan Torre di Bellosguardo eller Villa Tolomei Hotel & Resort vara något för dig. Här kan du slappna av och låta den trevliga personalen göra det de gör bäst.