Resor till Scandia

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Scandia med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Scandia

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Scandia
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Scandia

Oavsett om du vill åka till Scandia för en minisemester eller för en längre tid kan MrJet boka flyg och hotell till Scandia, så att resan blir som du alltid har drömt om.

Vem gillar inte ett bra erbjudande? När du ordnar paketresor med både flygresa och hotell genom oss kan du spara pengar.

Med allt du kan tänka dig inom enkelt räckhåll är det hur enkelt som helst att sy ihop den perfekta semestern. Över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 hotell världen över gör att du kan packa och väskan och ge dig av tidigare än du tror.

Det bästa är att vi erbjuder en prisgaranti. Det innebär att om du lyckas hitta ett bättre paketerbjudande än vårt inom 48 timmar efter genomförd bokning, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden.

Oavsett om du är ute efter en livlig storstad eller en gemytlig by vid kusten, så ser vi till att du kan hitta precis det du söker. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Scandia

Välkommen till Scandia! En semester i Scandia tar dig till regionen Kansas och erbjuder gott om överraskningar.

Huvudstaden i USA, Washington, ligger ungefär 1 800 km öster om Scandia.

Passa på att vidga dina vyer med ett besök till Belleville. Denna närliggande pärla ligger bara 13 km från Scandia, och här hittar du fantastiska sevärdheter som bland andra Rocky Pond Park och Boyer Museum of Animated Carvings.

Ett utmärkt sätt att uppleva den lokala naturen är att ge dig ut på ett riktigt äventyr i friska luften. Vandringar är en av de populäraste aktiviteterna i området, men om det inte verkar så lockande kan du prova på ridning.

Cykelturer och fiske från land är båda trevliga sätt att koppla av ute i friska luften.

Det finns gott om olika vattenaktiviteter att välja mellan i Kansas. Här kan du prova på allt från bad till kanotpaddling. Se bara till att inte glömma solkrämen!

Om vädret inte håller vad det lovar kan det vara bra att tillbringa dagen inomhus och besöka regionens historiska museer.

Om du vill hitta en utomhusaktivitet som alla kommer att gilla, ska du passa på att titta förbi det omkringliggande områdets bondgårdar.

Om du planerar att besöka Scandia i juli kommer du att vilja vara här runt den 4 juli för USA:s självständighetsdag. Det finns alltid spänning i luften under dagarna som leder upp till nationaldagshyllningarna.

När tiden är inne och det är dags att packa din kappsäck och fara mot din nästa destination, så är närmaste flygplats Salina Municipal (SLN), som ligger 110 km söder om Scandia.