Resor till Sasang

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Sasang med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Sasang

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Sasang
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Sasang

Sugen på att boka flyg och hotell till Sasang? Med hjälp av experterna på MrJet kan du sätta ihop en resa du kommer att minnas för alltid.

Om du ordnar både flygresa och hotellrum med oss får du extra pengar kvar att spendera.

Om du bokar din semester med oss finns det inga gränser för alla spännande upplevelser du kommer att få. Med en global databas på över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 internationella boenden kan du få allt du vill ha.

Vår prisgaranti innebär att om du bokar ett paketerbjudande med MrJet och sedan hittar ett bättre erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så matchar vi det och återbetalar skillnaden. Kan det bli bättre?

Vänta inte längre! Följ äventyraren inom dig var den än för dig. Varje hörn av världen är fylld av roliga överraskningar och helt nya upplevelser, så låt oss hjälpa dig att upptäcka dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Sasang

Upptäck allt vad Sasang har att erbjuda. Här kommer du få se en helt ny sida av Pusan. Med så många platser att upptäcka och saker att göra förstår man snabbt varför 3 700 000 människor har valt att leva i denna framstående stad. Sasang ligger 7 km väster om innerstaden. Om du flyger till Gimhae är det bara att vänta in dina väskor, ta en taxi och ta dig 4 km åt öster.

Med ett stort antal av stadens mest populära turistattraktioner i närheten är Sasang en dröm för turister. Med allt från Lotte Department Store till Yongdusan Park hittar du alltid något att göra här. Även Fiskmarknaden Jagalchi och Geumjeongsan (Geumjeongberget) är självklara sevärdheter när du ändå är i området. Under din vistelse här kanske du ska överväga att besöka några andra områden i staden för att utforska allt vad Pusan har att erbjuda. Yudu-ri och Samnak är två populära delar av staden som är förhållandevis lättillgängliga.

Om kaoset i staden gör dig trött, åk till en av de närliggande parkerna. Daeshin Citizen's Park och Busan Citizens Park är alla fanatastiska ställen att luta sig tillbaka och koppla av på.

Donga University Museum och Provisional Capital Memorial Hall kan ge dig en inblick i det förgångna.

Ta på dig dina röda och vita halsdukar och tröjor och gå med fotboll-fansen när de hejar på Busan IPark som spelar på hemmaplan på Busan Asiad Main-stadion, inte långt från Sasang.

Hotell i Sasang

Hos oss på MrJet har vi gjort det betydligt lättare för dig att hitta ditt perfekta boende i Sasang. 142 av dem hittar du nämligen i vår reseguide. Busenkelt!

I Sasang finns hotell för både backpackers och de som är på lyxsemester. Om du vill spara pengar kan du satsa på antingen BSB Hotel eller JJ Motel. Om du istället vill satsa på något finare är Lotte Hotel Busan och Hotel Paragon två bra alternativ.