Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Resor till São José do Campestre

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till São José do Campestre med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i São José do Campestre

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i São José do Campestre
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i São José do Campestre

Drömmer du om São José do Campestre? MrJet är experter på personliga resor, med flyg och hotell till São José do Campestre, vare sig det handlar om omfattande vistelser eller weekendlånga miniresor.

Genom att boka flyg och rum tillsammans sparar du en rejäl slant.

Vill du ha lakan av egyptisk bomull och middagen serverad i en roterande restaurang? Det ordnar vi. Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 hotell världen över att välja mellan, ligger världen för dina fötter.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig vara rädd för att gå miste om något bättre. Boka en paketresa genom MrJet idag och om du lyckas hitta ett billigare erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden.

Från de livligaste städerna till de mest avlägsna gömställena. Det finns upplevelser att upptäcka över hela vår planet. Idag är dagen att ta fram resväskan och lämna vardagen! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till São José do Campestre

Det erbjuds otrolig natur och en paus från de typiska turiststråken om du väljer att resa till São José do Campestre. Du kommer också ha tillgång till hela Nordöstra regionen och dess många stränder och kustslätter .

Den spännande staden Natal är inte allt för långt borta. Dess trevliga gator ligger 85 km nordöst om São José do Campestre.

Njut av utsikten och det vackra landskapet på Genipabu Beach och Praia do Amor.

Har du lust att upptäcka området runt omkring São José do Campestre? Två populära platser här är Tangará, 14 km bort, och Serra de Sao Bento, 14 km bort.

Vill du se andra platser? Madeiro strand, Giz strand och Santuario Ecologico de Pipa ligger alldeles i närheten av Tibau do Sul, 70 km åt öster. Planera in en hel dag här så hinner du kanske besöka Nossa Senhora Aparecida kapell och Guarairas-stranden också.

Om du är ute efter att få komma ut och röra på dig under semestern kan du ta dig an områdets bergsklättring. Annars kanske vandringar är ett bättre alternativ? Vilka aktiviteter du än väljer kommer du känna dig ordentligt uppfriskad.

Ibland är det jobbigt att hela tiden hålla koll på en fullspäckad resplan. Det kanske vore en idé att unna dig en eftermiddag med picknick eller strandpromenader?

Ge dig ut på en upptäcktsresa med en kunnig guide och andra likasinnade resenärer. Det finns nämligen gott om alternativ att välja mellan i området, till exempel cykelturer och stadsvandringar.

Nästan alla älskar att bo nära vattnet, vare sig de vill vara i, på eller nära det. Varför inte tillföra lite spänning till din semester genom att prova på bad eller snorkling?

När det är dags för avresa kan du lägga semesterns sista stunder på att öva på att säga ett sista "Até logo" till São José do Campestre.

Oändliga kontroller, långa köer och en ännu längre promenad till gaten gör att flygplatser kan vara väldigt stressiga platser. Ge dig själv gott om tid för att ta dig till Governador Aluizio Alves Intl. (NAT). Den är belägen 70 km från São José do Campestre och är den närmaste flygplatsen.