På grund av covid-19 kan reserestriktioner gälla för Florida..

Resor till Santa Rosa Beach

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Santa Rosa Beach med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Santa Rosa Beach

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Santa Rosa Beach
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Santa Rosa Beach

Flyg och hotell i Santa Rosa Beach

När du är äntligen är redo att packa väskan och uppleva nya äventyr, kan en resa till Santa Rosa Beach vara precis det du behöver. Med hjälp av MrJet får du de bästa erbjudandena på flyg och hotell till Santa Rosa Beach.

Genom oss kan du spara pengar om du bokar både flygbiljetter och hotellrum samtidigt.

Vi har över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 hotell över hela världen. Du hittar dem med bara ett fåtal klick. Dags att sluta tveka och börja arrangera den ultimata semestern.

För att du ska känna dig trygg med bokningen har vi en prisgaranti. Om du kan hitta ett bättre paketerbjudande inom 48 timmar efter bokning möter vi det och och återbetalar skillnaden.

Carpe diem! Fånga dagen och ta fram dina resväskor. Otroliga äventyr väntar på dig över hela världen och vi kan hjälpa dig att hitta dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Santa Rosa Beach

En resa till Santa Rosa Beach är redo för ditt besök. Staden är full av sevärdheter att uppleva.

Huvudstaden i Florida, Tallahassee, ligger 180 km från Santa Rosa Beach, medan Freeport ligger 15 km bort.

South Waltons besökscenter är en bra utgångspunkt för ditt besök. Här kan du hitta mycket information, inklusive idéer på dagsutflykter, de bästa restaurangerna samt mycket mer.

Känner du att du behöver en avslappnande dag på stranden? På Grayton Beach State Park kan du sätta dig i solen och njuta av omgivningen.

Känns det som om du behöver ha lite egentid? Då är de vackra omgivningarna kring Eden Gardens State Park och Deer Lake State Park perfekt för dig. Och du vill inte missa Point Washington State Forest heller. Landskapet här är fantastiskt.

Se vilka evenemang som äger rum på Seaside Repertory Theatre under din resa. Här kan du köpa biljetter till många förstklassiga shower.

Njuter du av lite hälsosam konkurrens? Dra då på dig din golfhandske och utmana några vänner på en golfrunda på Santa Rosa Golf and Beach Club.

Hotell i Santa Rosa Beach

Har du bokat en resa till Santa Rosa Beach? Här finns det bara ett fåtal boenden, så tänk på att vara ute i god tid. I vår reseguide hittar du mer information.

WaterColor Vacation Rentals och WaterColor Inn & Resort rekommenderas av många resenärer vilket gör det enkelt för dig att välja boende.