Det kan finnas reserestriktioner för Tunisien med anledning av covid-19.

Resor till Sangho

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Sangho med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Sangho

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Sangho
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Sangho

Flyg och hotell i Sangho

Sangho väntar. Låt MrJet hjälpa dig ta del av de bästa erbjudandena på flyg och hotell till Sangho.

Med oss kan du få bra rabatter om du väljer att boka både flygbiljetter och boende samtidigt.

Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 boenden världen över, har det aldrig varit enklare att komma bort från vardagen.

Övertygad om att du kan hitta något bättre? Boka ett paketerbjudande idag och lyckas du sedan hitta något som är billigare inom 48 timmar, så möter vi det och ger dig tillbaka skillnaden med vår prisgaranti.

Idag är dagen att börja bocka av din bucket list. Vare sig du vill åka till en frysande bergstopp eller varma stränder hjälper vi dig att förverkliga din dröm. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Sangho

Säg hej till Tunisien och gör dig redo att få ett trevligt välkomnande från lokalbefolkningen på din resa till Sangho.

Sangho ligger runt 360 km söder om Tunisien, landets huvudstad.

Styr kosan till Gabes Beach eller Oamarits strand och passa på att spendera en skön dag i solen.

Vidga dina vyer och ta en tur till Ḩawmat al Badawīyīn. Denna närliggande pärla ligger bara 25 km från Sangho, och här kan du hitta enastående platser som bland andra El Ghriba-synagogan och Guellalamuseet.

Ridning och turer med terrängfordon är två populära aktiviteter bland de som bor i trakterna. Båda två ger dig chansen att uppleva det här spännande området från ett nytt perspektiv.

Känn en våg av adrenalin innan lugnet sveper över dig igen när du provar på parasailing. Du kommer helt klart kunna skryta om ett och annat när du är tillbaka på jorden.

Det är alltid skönt att bo nära vattnet, men det är mycket roligare att vara på eller i det. Missa inte chansen att prova på de populära vattenaktiviteter som erbjuds i regionen, som bad och sportdykning.

Ta en närmare titt på områdets historiska museer. De är bra platser att ta sig till när vädret plötsligt slår om.

Att besöka områdets utomhusmarknader blir en trevlig utflykt när solen skiner.

Om du är en sann historieentusiast kommer du älska några av regionens ruiner, historiska stadsdelar och arkeologiska fyndplatser. Läs på lite innan du ger dig iväg eller ta kontakt med en bra turistguide.

Genom ett besök till några av närområdets moskéer kan du lära dig mer om hur religionen spelar en viktig roll för människorna som bor i Sangho.

Tunisiens självständighetsdag äger rum den 20 mars och brukar firas i hela landet. Om du är här denna viktiga dag, kommer det att vara nästan omöjligt att inte ryckas med av alla festligheter!

Redo att flyga hem? Packa dina resväskor, sätt på väckarklockan och planera rutten till Djerba - Zaris (DJE). Flygplatsen ligger cirka 40 km från Sangho.

Hotell i Sangho

Har du tänkt stanna ett tag? Tänk på att vara ute i god tid eftersom Sangho bara har några få boenden. I vår reseguide kan du se vad som finns.

Hoppas du på en lugn och skön semester? Känn hur varje muskel slappnar av när du kryper ned under täcket på Odyssée Resort & Thalasso och Pallax Residence.