Det kan finnas reserestriktioner för Spanien med anledning av covid-19.

Resor till San Pedro del Pinatar

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till San Pedro del Pinatar med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i San Pedro del Pinatar

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i San Pedro del Pinatar
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i San Pedro del Pinatar

Flyg och hotell i San Pedro del Pinatar

Att resa handlar om att samla nya upplevelser. När du är redo att omfamna de fantastiska sevärdheterna med flyg och hotell till San Pedro del Pinatar, kan MrJet se till att du får den bästa dealen på det du behöver för en minnesvärd vistelse.

När du bokar både flygresa och hotellrum med oss får du mer pengar kvar att spendera.

Med över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 boenden världen över, har det aldrig varit enklare att fly vardagens tristess.

För att du ska känna dig trygg med bokningen har vi en prisgaranti. Om du snubblar över ett bättre paketerbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter bokning möter vi det och för över skillnaden.

Från de mest pulserande städerna till de lugnaste byarna. Det finns upplevelser att utforska över hela vår planet. Nu är det äntligen dags att packa väskorna och ge sig iväg! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till San Pedro del Pinatar

Vill du se Murcia från en annan sida? Då ska du besöka de spännande sevärdheterna i San Pedro del Pinatar. Staden bebos av 440 000 människor, så tveka inte att prata lite med lokalbefolkningen. Planerar du att flyga till Alicante Intl? Då ska du stuva in väskorna i en taxi och åka 55 km åt söder. Om du istället reser från stadens centrum behöver du ta dig 35 km åt sydöst.

San Pedro del Pinatar är ett paradis när det kommer till sightseeing. Ett antal av stadens bästa sevärdheter finns utspridda i närheten av detta fascinerande område, inklusive Roda golfbana och Campoamors strand. Efter ett besök vid dessa platser lär du vilja fortsätta din upptäcktsresa med San Pedro del Pinatar regionalparks saltmarker och Lo Romero Golf. Om du vill se Murcia från ett annat perspektiv ska du planera in ett besök till Lo Pagan och Playa de Santiago de la Ribera, som du bara kommer älska.

Att höra vågorna svepa in över stranden kan vara mycket avkopplande. Låt dina problem fara all världens väg när du besöker Playa de la Torre Derribada och Playa de la Barraca.

Hotell i San Pedro del Pinatar

På MrJet föredrar vi när det är enkelt. Därför är det lätt för dig att hitta ditt perfekta boende med hjälp av vår reseguide. Se bara till att du bokar i förväg.

Du behöver inte lägga ut allt för mycket för en natt i San Pedro del Pinatar. Apartamentos Palmera Beach vid Avenida de Francia, 15 och Aguas Salinas vid Cl Crucero Baleares 2 är två alternativ för dig som vill komma undan billigt. Du kanske hellre vill skämma bort dig själv ordentligt? Den professionella personalen på Ibersol AqquaMarina Bay SPA&Wellness och Pierre & Vacances La Manga kan se till att du får precis den upplevelse du är ute efter.