Resor till San Juan Capistrano

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till San Juan Capistrano med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i San Juan Capistrano

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i San Juan Capistrano
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i San Juan Capistrano

Flyg och hotell i San Juan Capistrano

MrJet ordnar allt från flyg och hotell till San Juan Capistrano till alla roliga äventyr under vistelsen så att din semester i San Juan Capistrano blir så bra den någonsin kan bli.

Genom oss kan du få bra rabatter om du bokar både flyg och hotell på samma gång.

Ta en paus från vardagens rutiner med med bara några få musklick. Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 internationella hotell har du alltid nära till nya och spännande upplevelser.

När du bokar din paketresa genom MrJet får du ta del av vår prisgaranti som innebär att om du hittar ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så matchar vi det och återbetalar skillnaden.

Tillfället är perfekt att börja checka av din bucket list. Vare sig du vill åka till en frysande bergstopp eller böljande hav ser vi till att du kan förverkliga din dröm. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till San Juan Capistrano

Vill du veta vad som utmärker Orange County? I området San Juan Capistrano, som ligger 25 km sydöst om stadskärnan, kan du uppleva vad staden har att erbjuda. John Wayne är den närmast belägna flygplatsen, och det är här ditt äventyr börjar. Om du sedan vill ta dig till San Juan Capistrano är det bara att haffa en taxi, åka 30 km åt sydöst och njuta av färden!

Tijeras Creek Golf Club och Coto de Caza Golf and Racquet Club är minnesvärda sevärdheter i närheten som de flesta avsätter lite tid för. Genom att tillbringa ett par dagar i olika områden kan man få en bättre bild av staden. Så ta en sväng förbi Ladera Ranch, Rancho Santa Margarita och Coto de Caza som bara ligger ett stenkast härifrån.

I fråga om sevärdheter i centrala Orange County, så kan du förbereda dig på att hitta några riktiga pärlor. Två fantastiska exempel är Santa Ana Zoo och Irvine Spectrum Center.

Hotell i San Juan Capistrano

San Juan Capistrano är en otroligt vacker plats men här finns bara några få boenden. Läs mer om dem i vår reseguide, och tänk på att boka tidigt.

Vakna med ett leende på läpparna när du bokar ett par nätter på något av de populära boendena Ayres Hotel & Spa Mission Viejo och Ayres Suites Mission Viejo.