Resor till San Carlos de Bariloche

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till San Carlos de Bariloche med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i San Carlos de Bariloche

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i San Carlos de Bariloche
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i San Carlos de Bariloche

Flyg och hotell i Bariloche

MrJet ordnar allt från flyg och hotell till Bariloche till alla magiska upplevelser under vistelsen så att din resa till Bariloche blir så bra den någonsin kan bli.

Genom att boka flyg och rum tillsammans hjälper vi dig att spara stort.

Sök igenom vårt utbud av över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 hotell runtom i världen. Oavsett vart du åker kan du resa med stil och lämna stressen bakom dig.

Övertygad om att du kan hitta något billigare? Boka en paketresa idag och hittar du sedan ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så möter MrJet det och betalar tillbaka skillnaden med vår prisgaranti.

Vi hjälper dig att upptäcka allt från livliga metropoler till charmiga bergsbyar. Så packa dina väskor och låt äventyrslusten styra. Nu är det äntligen dags! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Bariloche

Planerar du en resa till Bariloche snart? Börja din upptäcktsresa i den här charmiga staden med dessa idéer på vad du kan se och göra.

Bariloche ligger 45 km sydöst om Villa La Angostura och 1 350 km sydväst om Buenos Aires, landets huvudstad.

Letar du efter gambling med höga risker och en tjusig atmosfär? Åk direkt till Casino de Bariloche på resor till Bariloche. Det är den ideala platsen att starta en utekväll på!

Låt inte ditt träningsprogram falla i glömska. Gör några armhävningar eller sträck på benen när du besöker Parque Prehistóricas Nahuelito.

Tycker du om fantastiska naturupplevelser? Då ska du åka till Cascada Inacayal. Vattenfallets forsande vatten blir ett minne för livet.

Parque Lago Steffen och Lago Jakob är två platser som kan lyfta dina sinnen på din resa till Bariloche. Här kan du sitta och njuta av den vackra naturen hur länge som helst. Traful-utkikspunkten är också en underbar sjö i området som är värd ett besök.

Om du känner att du behöver ladda batterierna i en lugn omgivning, ska du åka ut till traktens många naturreservat, som Nahuel Huapi nationalpark eller Cerro Otto. Los Arrayanes nationalpark och Cerro León är två andra naturreservat med en oslagbar natur.

På Fenoglio chokladmuseum finns det alltid något intressant att se. Hör med personalen om museets tider för guidade turer. on.

Känn historiens vingslag med ett besök på Patagonienmuseet. Här får du en fascinerande inblick i hur människor, platser och händelser har format närområdet under århundradena.

Glöm inte att skriva ner Bariloche kommunalhus och Historiskt ånglok i din resplan om du känner för att utforska historiska Bariloche. Om du vill se mer kan du också röra dig mot Monumento Historico Municipal Capilla La Inmaculada.

Är du redo för en spirituell resa? Lär dig mer om några av de lokala trosuppfattningarna när du besöker San Eduardo-kapellet och Virgen Nina-kapellet, så kanske du också hittar svaren du har letat efter. För många resande med ett spirituellt intresse ligger även Virgen Nina-kapellet högt på listan över platser att besöka.

Om du är på humör för en dag med golf är det bara att putsa klubborna och ordna en golftid på Llao LLao golfbana eller Arelauquen Golf and Country Club.

Piedras Blancas-utkikspunkten och Cerro Catedral-skidområdet erbjuder många olika vinteraktiviteter och snöälskare kommer lugnt att kunna konstatera att de har kommit rätt. Om du fortfarande vill ha mer finns även Skidorten Villa La Angostura i närheten.

Trots att många MrJet-kunder kanske inte är medvetna om platsen är Cerro Otto kabelspårvagn också en sevärdhet som är värd att ta sig till.

Hotell i Bariloche

På MrJet har vi över 83 boenden i vår hotellguide. Här kan du lätt välja ut det idealiska boendet i Bariloche.

Vare sig du är ute efter något enklare boende eller en riktigt lyxig upplevelse har den här destinationen ett och annat att erbjuda. På Periko's Youth Hostel (Morales, 555) och Marcopolo Inn Bariloche - Hostel (Salta 422) får du bra service för ett rimligt pris. Om du däremot är en sådan som vill unna dig lite när du reser skulle Arelauquen Lodge eller Lirolay Suites vara mer för dig.