Resor till Salta

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Salta med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Salta

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Salta
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Salta

När tiden är inne att ta en välbehövlig paus och upptäcka nya äventyr, kan en tur till Salta vara precis det du behöver. Med hjälp av MrJet kan du boka de bästa erbjudandena på flyg och hotell till Salta.

När du ordnar både flygresa och boende med oss har du mer pengar att spendera under vistelsen.

Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 hotell över hela världen, har det aldrig varit enklare att komma bort från vardagen.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig vara rädd för att gå miste om något bättre. Boka ett paketerbjudande med MrJet idag och om du råkar snubbla över ett erbjudande som är bättre än vårt inom 48 timmar, så möter vi det och betalar tillbaka skillnaden.

Vi kan hjälpa dig att tillfredsställa din äventyrslust! Vare sig du föredrar att bestiga berg lära dig att laga lokala specialiteter, så ser vi till att det händer. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Salta

Planera en resa till Salta, en stad full av sevärdheter som väntar på att bli upptäckta.

Folkmängden i den här staden är på 500 000.

Destinationen ligger 1 300 km från Buenos Aires, huvudstaden, och 17 km från Calderilla.

Önskar du byta betong och bilar mot lite grönska? Salta har många parker som erbjuder lite avbrott från de livliga gatorna. Du kan välja att besöka en av Parque de la Salud, El Rey National Park och Parque San Martin.

Känner du att det är dags att ha lite egentid? Då är de vackra omgivningarna på San Bernando Hill och February 20 Hill precis vad du behöver. Cabra Corral-dammen har också ett oslagbart landskap som du inte får missa när du är här.

Strosa runt i den lugna atmosfären på Pajarito Velarde museum och se de lärorika sakerna. Personalen kan ge dig information om museets guidade rundturer.

Väck vetenskapsnörden i dig med en morgon på Museo Nacional de Ciencias Naturales. Under ditt besök, glöm inte att fråga efter eventuella tillfälliga utställningar. Lita på oss - du vill inte missa något!

Man behöver inte vara forskningsresande för att få bevittna alla fantastiska under som finns i naturen, i synnerhet när man har Alta Montana arkeologiska museum. Rummen här är fyllda med unika arter och fängslande utställningsobjekt.

Med ett så stort urval av utmärkta konstsamlingar att vandra runt i kanske du behöver en knuff i rätt riktning. Vi rekommenderar att du, med en starkt kaffe i handen, styr kosan mot Salta konstmuseum eller Museo de Arte Contemporáneo. Pacha-museet och Museo Casa Arias Rengel erbjuder ännu fler färgsprakande dukar och fantasifulla skulpturer.

Lär dig om regionens mångfacetterade förflutna genom att utforska de otroliga utställningar och föremål som Museo histórico del norte har att erbjuda.

Om du gillar historia är Palacio Legislativo och Salta stadshus väl värda att spana in under semestern i Salta.

Var din tro än ligger kommer du utan tvekan uppskatta den lugna stämningen som omger San Francisco Church and Convent och Virgen de los Tres Cerritos helgedom. Vill du få en större inblick i den spirituella identiteten som finns i Salta? Besök då även Nuestra Señora de la Misericordia-kyrkan och Salta-katedralen.

Salta har en hel del allmänna platser, och det är uppenbart att man hade invånarnas bästa i åtanke när man utvecklade den här staden. Du kommer att känna dig som en lokalbo när du rör dig genom folksamlingen på 9 de Julio Square och Plaza Guemes. Passa även på att besöka Plaza San Martin och General Guemes torg, framför allt om det pågår något underhållande evenemang.

Coronel Moldes kyrka och 20 de Febrero monument erbjuder en lugn miljö där både lokalbor och besökare kan reflektera över regionens människor och händelser från det förflutna. Om du råkar vara i närheten kan du också stanna till en stund vid Monument över general Guemes.

Tycker du om att shoppa när du reser? På El Palacio Galerias shoppingcenter och Mercado Artesanal Salta finns mycket smått och gott både till dig själv och till de där hemma.

Undersök vad som står på programmet på Salta provinsialteater under din resa. Här kan du gå på massor av enastående föreställningar.

Även om det är frestande att lägga all energi på de populäraste attraktionerna under din semester i Salta, så erbjuds också fantastiska, mindre välkända sevärdheter. Centro Cultural America är en av de sevärdheterna. Salta Gondola kan också vara värt ett besök.

Hotell i Salta

Välj ut ditt idealiska boende med hjälp av vår reseguide. Här hittar du nämligen massor av boenden i Salta på ett och samma ställe.

Vem säger att utmärkt service måste kosta allt för mycket? Du kan få en god natts sömn för ett bra pris på Amérian Salta Hotel och Primer Paraje Andino. Om du istället vill bli ordentligt omhändertagen under din vistelse kan Alejandro I Hotel eller Sheraton Salta Hotel vara perfekt för dig. Här kan du koppla av och låta den trevliga personalen göra det de gör bäst.