Reserestriktioner kan gälla för Mongoliet, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Sajnsjand

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Sajnsjand med MrJet

  • Våra paketresor för 2020 är otillgängliga för tillfället, men du kan söka bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Sajnsjand

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Mongoliet
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.
00

Flyg och hotell i Sajnsjand

Varje resenär är helt och hållet unik och du är inget undantag från regeln. Låt MrJet arrangera den bästa semestern med flyg och hotell till Sajnsjand för dig och dina vänner.

Genom att boka flyg och boende samtidigt kan du spara stort.

Med över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden världen över, har det aldrig varit så enkelt att komma bort.

Nu kan du känna dig trygg med vår prisgaranti! Om du hittar ett bättre paketerbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter att du har bokat med oss, så matchar vi det och återbetalar skillnaden.

Carpe diem! Fånga dagen och börja packa dina väskor. Fantastiska äventyr väntar på dig där du minst anar det och vi kan hjälpa dig att hitta dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Sajnsjand

Det erbjuds trevlig natur och en paus från de typiska turiststråken om du väljer att boka en resa till Sajnsjand. Du kommer också ha tillgång till hela Mongoliet och dess skogar, floder och berg.

Sajnsjand ligger runt 420 km sydöst om Ulaanbaatar, som är landets huvudstad.

Det finns inget bättre sätt att uppleva områdets natur än på ett spännande äventyr. Prova på skridskoåkning eller terrängcykling och få dig ett ordentligt träningspass.

Cykelturer och fiske från land är två utmärkta sätt att varva ner om de hetsiga turistgrupperna gör dig stressad.

Låt någon annan sköta det praktiska så kan du fokusera på att umgås med de andra resenärerna som också följer med på guidade naturvandringar, cykelturer, stadsvandringar och kulinariska rundturer.

En resa till Sajnsjand nära vattnet ger dig möjligheten att prova på massvis av vattensporter och aktiviteter. Till exempel kan du ge dig på bad eller kanotpaddling.

Snowboarding är bra för dig som vill hålla värmen uppe under vintern. Känner du dig fortfarande frusen kan du också prova på skidåkning.

Se till att du har lite tid över för att titta närmare på regionens fascinerande konstmuseer, historiska museer, konstgallerier och teatrar.

Vill du få lite frisk luft? Planera ett äventyr till områdets utomhusutställningar.

Alla historieälskare kommer glädjas åt att det finns ett flertal ruiner, historiska stadsdelar och historiska palats i området. Här kan du färdas tillbaka i tiden och få en inblick i regionens fascinerande förflutna.

Lär dig allt om områdets religiösa traditioner genom att besöka några närliggande tempel och kloster. Ta en stund för lite rofylld eftertanke eller betrakta lokalborna under deras bönestund.

Finns det något bättre sätt att utforska en plats på än att vara där under nationaldagsfirandet? Det är ofta många festliga aktiviteter under Mongoliets självständighetsdag den 11 juli.

Den närmaste flygplatsen är Baita, 470 km söder om Sajnsjand. Försäkra dig om att du lämnar mer än tillräckligt med tid till att ta dig dit.