Det kan finnas reserestriktioner för Frankrike med anledning av covid-19.

Resor till Saint-Contest

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Saint-Contest med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Saint-Contest

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Saint-Contest
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Saint-Contest

Flyg och hotell i Saint-Contest

Är du redo att boka flyg och hotell till Saint-Contest? Med hjälp av experterna på MrJet kan du boka en vistelse du kommer att minnas för alltid.

Få mer pengar över till spännande aktiviteter när du köper både flyg och boende genom oss.

Med allt du behöver inom enkelt räckhåll är det lättare än någonsin att boka den perfekta resan. Över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden världen över gör att du kan ge dig av på nolltid.

Det bästa är att vi erbjuder en prisgaranti. Det innebär att om du råkar hitta en bättre paketresa inom 48 timmar, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden.

Vi jobbar för att hjälpa dig att släcka din törst efter äventyr! Vare sig du ämnar vandra uppför svindlande höjder lära dig att laga lokala specialiteter, så förverkligar vi dina drömmar. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Saint-Contest

Känner du för att se mer av Calvados än bara stadens centrum? Då ska du ta en sväng förbi stadsdelen Saint-Contest, som ligger 11 km norr om innerstaden. Många turister landar på Carpiquet, den närmaste flygplatsen. Därifrån åker du bara vidare 5 km åt nordöst.

Ett antal av stadens främsta turistattraktioner ligger i närheten av Saint-Contest, och Festyland (nöjespark) och Université de Caen Normandie är två av de mest imponerande. Se även till att ta en sväng förbi Caens slott och Sainte Trinite-kyrkan. För att få en bättre helhetsbild av denna fantastiska stad ska du passa på att besöka de närbelägna områdena Caen och Bretteville-sur-Odon.

Mémorial de Caen, Église Saint-Étienne, Normandie-museet och Maison des Quatrans har många berättelser att förtälja. Oavsett om du är historieexpert eller inte, så kommer du definitivt att lära dig någonting när du besöker dessa söndervittrade och gamla platser.

Église Saint-Pierre, Saint-Georges kyrka och Saint Jean-kyrkan erbjuder turister chansen att få en förståelse för områdets spirituella sida.

Hotell i Saint-Contest

Har du äntligen bokat den där resan till Saint-Contest? Då är det kanske dags att hitta någonstans att bo också? Vi kan hjälpa dig med det. Vi har över 40 fantastiska boenden här.

Här finns hotell för både backpackers och de som är på lyxsemester. Om du vill spara pengar kan du besöka Le Bellevue eller Hôtel Kyriad Caen Memorial. Vill du kanske hellre unna dig något? Den trevliga personalen på Ivan Vautier och Best Western Hotel Le Dauphin Le Spa Du Prieure kan se till att du får precis den upplevelse du är ute efter.